bazari ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 ممنون از راهنماييتون ولي اون مشكلو با تقسيم كردن فايل مادر به چند فايل كوچكتر حل كردم. بعد نصب فروشگاه ساز و هنگام استفاده منظورم بودبابت اون فايل 1.5 مشكل از من بود و فايل مشكل نداره تازه كار بودن يكم كار دستم داد، شرمنده شمام شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 دلیلی برای احساس شرمندگی نیست. همه اشتباه میکنند دوست من.مشکلات بعدی هم ممکنه از هاست رایگان باشهپرستاشاپ روی هاست رایگان قابل اجرا نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kade_a55 ارسال شده در مهر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2014 با سلام. نحوه ارتقاء نسخه 1.5.2.0 به نسخه 1.5.6.2 را توضیح نمی دید که چکار کنیم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AliFatehi ارسال شده در مهر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2014 دوستان برای نصب این ورژن بهتره یا 1.6.0.6 ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2014 فعلا توصیه میشه از ورژن 1.5.6.2 استفاده کنید تا نسخه های پایدار 1.6 عرضه بشه و ماژول های بیشتری برای این ورژن بیاد و غیره . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2014 نسخه ۱.۶ هم پایدار هست و برای فروشگاه جدید که یک تا دو ماه آینده بهره برداری میشه توصیه میشه. Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Y.a.s.h.a.r ارسال شده در آبان 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2014 لینک دانلود مشکلش چیه؟ دانلود نمیشه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2014 سلاملینکها اصلاح شدند موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
persianrc ارسال شده در آبان 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2014 سلام ما نسخه 1.5.4.2 را داریم و مشکل cash هم داریم یعنی با اینکه همه موارد cash را رعایت کردیم و تنظیم کردیم اما دائما سایتمون از history هر کامپیوتری میاد. الان برای آپدیتش به 1.5.6.2 چه کاری باید بکنیم. از جائی که خریداری کردیم سرویس خوبی نمیده و نمی تونه کمک کنه برای همین تصمیم گرفتیم اگر این آپدیت برامون مفید هست خودمون انجام بدیم. ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2014 سلام ما نسخه 1.5.4.2 را داریم و مشکل cash هم داریم یعنی با اینکه همه موارد cash را رعایت کردیم و تنظیم کردیم اما دائما سایتمون از history هر کامپیوتری میاد. الان برای آپدیتش به 1.5.6.2 چه کاری باید بکنیم. از جائی که خریداری کردیم سرویس خوبی نمیده و نمی تونه کمک کنه برای همین تصمیم گرفتیم اگر این آپدیت برامون مفید هست خودمون انجام بدیم. ممنوناز جایی که خریدین ؟ چی رو خریدین ؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2014 سلامدوست عزیز پرستاشاپ رایگانه و اگه کسی به شما اون و فروخته قطعا کلاهبردارهدر ثانی ما فقط نسخه خودمون رو پشتیبانی میکنیم و نمیتونیم نسخه ای که شما دارید رو ارتقا بدیم و پشتیبانی کنیمشماره تماس در بازارچه موجوده و برای اطلاعات بیشتر میتونید تماس بگیرید موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
persianrc ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 سلام ما نسخه 1.5.4.2 را داریم و مشکل cash هم داریم یعنی با اینکه همه موارد cash را رعایت کردیم و تنظیم کردیم اما دائما سایتمون از history هر کامپیوتری میاد.الان برای آپدیتش به 1.5.6.2 چه کاری باید بکنیم.از جائی که خریداری کردیم سرویس خوبی نمیده و نمی تونه کمک کنه برای همین تصمیم گرفتیم اگر این آپدیت برامون مفید هست خودمون انجام بدیم. ممنوناز جایی که خریدین ؟ چی رو خریدین ؟! سلام برنامه فروشگاهی خریدیم و برامون راه اندازی کردند اما مشکلاتمون زیاد بود خودمون شروع کردیم به حل مشکل -sabadsaz[.]com این سایت اگر اینها به گفته شما کلاهبردار هستند سایتهاشون را اطلاع رسانی کنید. الزاما تمام مردیم نمیشناسند برنامه ها را و گاهی از دیگران خریداری می کنند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 سلامفروشگاه ساز پرستاشاپ کاملا رایگانه و نسخه فارسی و بومی شده هم توسط ما منتشر میشه که باز هم رایگانهحالا این سایت ممکنه به شما خدماتی در کنار این اسکریپت داده باشه و ادعا کنه که هزینه دریافتی بابت این خدمات بوده، پس ما نمیتونیم به عنوان کلاهبردار اعلامش کنیم. ولی چنانچه خود اسکریپت تنها رو به شما فروخته باشند قطعا کلاهبردار هستند.بعد از مشورت با سایر مدیران، شاید تاپیکی جهت اطلاع رسانی راه اندازی کنیم. اگه این کار انجام شد میتونید درخواست تا این سایت هم بررسی بشه و در لیست قرار بگیره. موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kade_a55 ارسال شده در آبان 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2014 به زودی آموزش صحیح ارتقا در انجمن منتشر خواهد شد.با سلام. هنوز آماده نشده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
xpdl60 ارسال شده در آبان 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2014 من میخوام امروز برای فروشگاهم اسکریپت پرستا شاپ نصب کنم ، کدوم نسخه رو نصب کنم که با قالب ترمه سازگار باشد ، لطفا دقیق مشخص کنید و لینک بدید . ممنون از انجمن خوبتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2014 سلامبه انجمن خوش اومدیدقالبهای ما همگی دارای تاپیک هستنددر تاپیک قالب مورد نظرتون مطرح کنید تا طراح قالب پاسخ شما رو بده موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kade_a55 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 سلام. ببخشید راهنمای به روز رسانی از نسخه های پایین تر به نسخه 1.5.6.2 هنوز آماده نشده است؟ من می خوام به روز کنم. چکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasim ارسال شده در مرداد 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2015 سلام خسته نباشیدمن میخام پرستاشاپ 1.5.4 رو به 1.5.6 ارتقا بدم لطفا راه های ارتقا رو بگید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasim ارسال شده در مرداد 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2015 سلام خسته نباشید من پرستاشاپ 1.5.4.1 رو نصب کردم و الان میخام به ورژن 1.6.0.14 آپدیت کنم آپدیت نمیشه حتی به نسخه 1.5.6.2 هم آپدیت کردم آپدیت نشد . برایدسترسی به ورژن های دیگه ی 1.5 باید چیکار کنم ؟لطفا راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir385276 ارسال شده در آذر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2015 با سلامراستش من يك پرستا قديمي دارم كه دوباره راه اندازيش كردم ولي يك مشكلي داره اولش سايت درست بالا اومد ولي وقتي خريد رو زدم كلا تركيد و ديگه بالا نمياد. اين سايت رو هم آقاي رامين سرمدي زحمتشو كشيد كه الان همراهشم ديگه جوابگو نيست. چندين بار هم به همين شماره هاي داخل سايت زنگ زديم كه هيچ كدومشون جوابگو نيستندبزرگترين مشكل اين پرستاشاپ و كلا اين سايتهاي اپن سورس پيچيدگي شديد و داشتن حداقل دانش اسكريپت نويسيهحداقل يك قسمت رو بگنجونيد كه يك دوست يك شخص محترم جوابگو باشه.الان هم ميخوام از ورژن 1.4.8.2 برم روي ورژن آخر كه 1.6 يا مثلا 1.5 ولي ديروز يك نفر جواب داد كه هيچ اتفاقي نميافته همين الانش يك ماژول ايران ماركت سنتر ايجاد مشكل كرده و كلا سايت بالا نميادلطفا يك نفر از متخصصين پشتيباني قبول مساعدت كنه ما هم قبول مبلغ ميكنيمممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2015 تعداد تماس ها زیاده و متاسفانه قادر به پاسخگویی تمام تماس ها نیستیم. میتونید تیکت ارسال کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir385276 ارسال شده در آذر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2015 تعداد تماس ها زیاده و متاسفانه قادر به پاسخگویی تمام تماس ها نیستیم. میتونید تیکت ارسال کنیدبا سلام مجددالان هر چي سعي ميكنم توي قسمت تيكتها تيكت بزارم نميشه ميگه دسترسي غيرمجاز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2015 یعنی وارد تیکت نمیشه یا موقع ارسال تیکت خطا میده؟اگر برای ورود مشکل دارید وارد حساب کاربری بازارچه تون شده و رمز عبورتون رو تغییر بدید. اگر برای ارسال تیکت مشکل دارید یک ایمیل به info[at]ipresta.ir بزنید و مشخصات کاربریتون در تیکت رو ارسال کنید تا بررسی بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده