gozalco ارسال شده در خرداد 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2014 سلام خسته نباشید آیا ماژولی وجود دارد که بتوان مبلغ خاصی را که مشتری خودش تعیین می کند بپردازد؟ یعنی مبلغی را خودش تعیین و به عنوان عودت بدهی یا اقساط توسط بانک پرداخت نماید؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در خرداد 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2014 ماژول را نمی دونم اما اسکریپت های زیادی قبلاً برای این منظور من در انجمن گذاشتم بین ارسال های من بگردید می تونید پیدا کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gozalco ارسال شده در خرداد 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2014 nasserheidary عزیز ممنوناسکریپت برای بانک ملت پیدا نکردمولی چیزی مشابه همان پنجره ای میخوام که شما (تو این سایت) جهت دریافت مبلغ از اشخاص استفاده کننده از امکانات رایگان گذاشته اید.(پرداخت اختیاری مبلغ)باز ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
partotelecom ارسال شده در مرداد 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2014 nasserheidary عزیز ممنوناسکریپت برای بانک ملت پیدا نکردمولی چیزی مشابه همان پنجره ای میخوام که شما (تو این سایت) جهت دریافت مبلغ از اشخاص استفاده کننده از امکانات رایگان گذاشته اید.(پرداخت اختیاری مبلغ)باز ممنون nasserheidary عزیز با تشکر از شمانمونه این اسکریپت برای بانک ملت موجود نیست؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در مرداد 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2014 براتون اینجا پیوست کردم می تونید دانلود کنیدmellatzip.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2014 داداش سایت بنده داره این امکان روwww.iroption.comسمت راست سایت هزینه رو مشتری به ریال میزنه وارد پرداخت انلاین درگاه میشه و پرداخت میکنهکافیه درگاهش رو از سایت payline.ir بگیری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
partotelecom ارسال شده در مرداد 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2014 براتون اینجا پیوست کردم می تونید دانلود کنید ممنونم فقط 1 سوال؟ غیر از 3 تا پارامتر معمول در بانک ملت ، چه قسمتی باید تغییر کنه؟ من در 2 تا فایل callback , index مقادیر مربوطه را وارد کردم اما به درگاه متصل نشد و Pay Response is نمایش داده شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در مرداد 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2014 لطفاً فایلی که در آن تغییر داده اید را اینجا پیوست کنید تا بررسی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .