dvdlar2005 ارسال شده در خرداد 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2014 کاربر وقتی وارد سایت می شود و به عنوان عضو وارد می شود تا خرید کند سایت کند می شود و باید کوکی ها را از تنظیمات مرورگر پاک کند تا محصول به صبد خرید اضافه گردد.مشکل از چیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در خرداد 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2014 کسی نیت جواب ما رو بده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2014 به نظر میرسه قالب و یا ماژولاتون به طور ناصحیحی دستکاری شده دوست من. نیاز به بررسی فنی دارید و یا منتظر پاسخ سایر دوستان باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در خرداد 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2014 خوب یعنی باید چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2014 خب پس دستکاری کردید. باید دوباره ماژول های اولیه و قالب اولیه رو نصب کنید روی سایتتون. میتونید نسخه 1.5.4.1 رو از بالای همین انجمن دانلود کنید و ماژول ها و قالبش رو جایگزین کنید به جای ماژول های قبلی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در خرداد 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2014 من چیزی دستکاری نکردم فقط ماژول فروتل خریدماونا خودشون تنظیم کردندنمیدونم شاید تغییراتی تو فایل ها داده باشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2014 نخیر دوست من قالبتون دستکاری شده هست از فوترش مشخصه. و یا ماژول غیر استانداردی نصب کردید یا کدی رو به صورت دستی وارد قالب کردید که باعث این مشکل شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در خرداد 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2014 شما نمیتونید یک نگاه بندازید؟من نمیدونم باید چیکار کنمکدوم ماژول رو عوض کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .