admin ارسال شده در خرداد 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2014 نسخه جدید قالب پلیکان هم اکنون در دسترس شماست! توجه: این قالب فقط با نسخه 1.6 پرستا شاپ پارسی سازگار است (فقط با نسخه این انجمن) برای خرید قالب از بازارچه اینجا کلیک کنید لیستی از مهم ترین امکانات این قالب:::آپدیت شماره 3:: - رفع مشکل صفر شدن قیمت برای محصولات ترکیب دار - رفع مشکل الزام به فعال بودن گزینه های ccc - رفع مشکل کش جاوا اسکریپت ccc - رفع مشکل چسبیدن اسلایدشو به ردیف پایینی در حالت 2 ستونه قالب - افزودن تگ های Google RichSnippet برای صفحه محصول::آپدیت شماره 2::جایگزین شدن ماژول مگامنو با منوی افقی و رفع مشکلات در موبایل و تبلتاضافه شدن قابلیت تغییر رنگ منو و فونت آناضافه شدن قابلیت نمایش جعبه ای و لیستی برای محصولاتاضافه شدن قابلیت مشاهده فوری "Quick View" برای محصولاتاضافه شدن قابلیت افزودن به مقایسه ایجکساضافه شدن دو فونت مورد تایید گوگل برای زبان پارسیحذف تنظیمات اینماد از ماژول مدیریت قالب (میتوانید از ماژول iNamad استفاده کنید)اضافه شدن قابلیت مشاهده زنده نمونه الگوها در ماژول مدیریت قالباضافه شدن پیکربندی برای ماژول برندهای پلیکان (تنظیم تعداد نمایش در هر سطر و نمایش کل)رفع مشکل ماژول نظرات برای نسخه 1.6رفع مشکل ریسپانسیو برای رزولوشن 990 تا 1100 پیکسلرفع باگ فوترحذف پلاگین NiceScroll برای اسکرول نرم صفحه (به دلیل عدم سازگاری با برخی مرورگرها)رفع چند باگ در قالب ::آپدیت شماره 1:: افزوده شدن ماژول منوی حرفه ای (مگامنو)افزوده شدن ماژول مدیریت بلاگ و مقالات حرفه ایافزوده شدن قابلیت تغییر رنگ بندی کلیدها در ماژول مدیریتافزوده شدن قابلیت مدیریت لوگوی نماد اعتماد الکترونیکی در ماژول مدیریتو بیش از 50 مورد بهینه سازی در ساختار قالب قالب 100% ایرانی و بومی و ریسپانسیو (واکنش گرا)نمایش با حفظ ظاهر در تمام دستگاه ها از جمله لپ تاپ، PC، تمامی تبلت ها، موبایل ها و ... حفظ کیفیت و تغییر ساختار متناسب با دستگاهدسترسی راحت تر به بخش های مهم سایت در تبلت ها و موبایل هاسازگار با نسخه 1.6.0.6 تا 1.6.0.9 انجمنسئوی فوق العاده قالب از نظر ساختارچیدمان المان های سایت متناسب با قوانین سئومتناسب با ذائقه ایرانی و استانداردهای جهانیطراحی قالب با استفاده از HTML 5 و CSS3سازگاری با تمامی مرورگرها (و همچنین IE8+)طراحی قالب با چارچوب Twitter Bootstrap نسخه (3.1)کنترل قالب با استفاده از ماژول "مدیریت قالب پلیکان"کنترل تمامی قسمت های قالب با یک کلیکتغییر ساختار قسمت های مختلف قالب مثل هدر، فوتر، بدنه و ...تغییر ستون بندی قالب در صفحه های مختلفتغییر رنگ بندی، فونت ها، رنگ و اندازه فونت های بخش های مختلفدارای 28 الگو (Pattern) آمادهاستفاده از الگو (عکس) به جای رنگ در صورت تمایلمتن دلخواه در بخش های تعبیه شده سایتمتن خوش آمد گویی به کاربران عضو و غیر عضو به صورت تفکیک شدهمتن دلخواه زیر هدر با افکت زیبا (مانند متن اینماد)متن دلخواه پیشفرض کادر جستجوی بالای سایتمتن دلخواه در فوتر سایت (متن کپی رایت و ...)قرار دادن کدهای دلخواه در سایتکدهای CSSکدهای JAVASCRIPTکدهای JQUERY10 فونت پارسی تعبیه شده در قالب (تاهوما، هُما، ترافیک، تیتر، رویا، نازنین، کودک، یکان، گوگل کوفی و گوگل نسخ)قابل تعیین برای هر بخش به صورت تفکیک شدهزیبا سازی متون پارسیاستفاده از اعداد پارسیطراحی با استفاده از HTML5، CSS3، AJAX، JQUERY، JQUERY UI و ...افکت های زیبا و سبکهمگام با جدیدترین متدهای روز دنیادارای ماژول اختصاصی اسلایدشو "اسلایدر پلیکان"کارکرد با استفاده از تکنولوژی ایجکسلود تصاویر پس از لود کامل سایتعدم کند شدن لود سایت حتی برای عکس های خیلی حجیمافزایش رتبه سایت از نظر سرعت لودحذف سبد خرید کلاسیک از بالای سایتسبد خرید متحرک همراه با مشتریبازشدن سبد خرید پس از کلیک روی "افزودن به سبد" به صورت پاپ آپتشخیص بهتر چگونگی ادامه مراحل خرید توسط مشتریحذف پنل کاربری کلاسیک از بالای سایتپنل کاربری متحرکبازشدن صفحه ورود و مدیریت حساب به صورت Pop-Upافزایش سرعت و کیفیت مدیریت حساب کاربری سایتدارای اسلایدر محصولات پیشنهادی اختصاصیماژول نمایش محصولات جدید در صفحه اصلیاسلایدر اختصاصی برندها (تولیدکننده ها)یک ماژول اختصاصی شبکه های اجتماعیفوتر سایت قابل تنظیماستفاده از فوتر کلاسیک پرستااستفاده از فوتر جدید و اختصاصی تعبیه شده برای قالبتغییرات صفحه شاخه محصولاتبزرگتر شدن عکس محصولاتخوانایی و دید بهتر توضیحات و عکس محصولتمرکز بیشتر بر روی کلید افزودن به سبد خریدامکان سوییچ بین حالت لیست و جعبه ای نمایش محصولاتامکان مشاهده فوری "Quick View"امکان افزودن برای مقایسه ایجکساستفاده از آیکون های هوشمند (فونت آیکون ها)عدم استفاده از عکس برای آیکون هاافزایش سرعت لود آیکون ها و سایتحفظ کیفیت و خوانایی آیکون های در تمامی رزولوشن هاتغییرات ساختار صفحه محصولسه بخشی شدن توضیحات، تصاویر و کلیدهای محصولتفکیک توضیحات، ترکیبات و کلیدهای محصولتمرکز بیشتر روی کلید افزودن به سبد و قیمت های محصولدید بهتر رنگ بندی های و ترکیب های محصولتغییر تب های محصول به یک بخش آکاردئونیتغییر بخش مشخصات محصول و خوانایی بیشتر و بهتررنگ بندی یکی در میان مشخصات محصول و تفکیک عنوان از توضیح با فلشو ده ها امکانات دیگر ... مشاهده دموی قالب به صورت تک ستونه عکسهای صفحات قالب و ساختارهای مختلف: عکسهای ماژول مدیریت قالب پلیکان: برای خرید قالب از بازارچه اینجا کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در خرداد 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2014 مهرشاد جان یک کلام ختم کلام فوق العاده هست ! جدی میگم امکانات قالب رو که خوندم واقعا متعجب شدم قطعا جای تبریک داره که چقدر ریزه کاری ها رو در نظر گرفتید همه رو جمع کردید تا یک قالب عالی با امکانات ویژه بدست بیاد . به جرعت میتونم بگم این قالب بهترین ، زیباترین ، فوق العاده ترین و پر امکانات ترین قالب برای پرستاشاپ تا بحال هست . ریسپانسیو کم کم داره خیلی توی چشم میاد و مدیران سایت ها و فروشگاه ها تمایل دارند قالب هاشون رو بصورت ریسپانسیو طراحی کنند تا مشتریان و کاربران و بازدیدکنندگان با آسودگی تمام از امکانات سایت یا فروشگاه استفاده کنند . مطمئنا تا به حال قالبی با این امکانات طراحی نشده که بشه همه چیزای قالب رو به سلیقه فرد شخصی سازی بشه و من این قالب فوق العاده رو به تمامی مدیران فروشگاه های پرستاشاپی در هر زمینه فعالیتی که دارند پیشنهاد میکنم حتی به خودم هم پیشنهاد میکنم ! امیدوارم قیمت مناسبی داشته باشه تا هم من و هم دیگر کاربران بتونند از این قالب فوق العاده استفاده کنند . بازم تبریک میگم عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2014 مهرشاد جان یک کلام ختم کلام فوق العاده هست ! جدی میگم امکانات قالب رو که خوندم واقعا متعجب شدم قطعا جای تبریک داره که چقدر ریزه کاری ها رو در نظر گرفتید همه رو جمع کردید تا یک قالب عالی با امکانات ویژه بدست بیاد . به جرعت میتونم بگم این قالب بهترین ، زیباترین ، فوق العاده ترین و پر امکانات ترین قالب برای پرستاشاپ تا بحال هست . ریسپانسیو کم کم داره خیلی توی چشم میاد و مدیران سایت ها و فروشگاه ها تمایل دارند قالب هاشون رو بصورت ریسپانسیو طراحی کنند تا مشتریان و کاربران و بازدیدکنندگان با آسودگی تمام از امکانات سایت یا فروشگاه استفاده کنند . مطمئنا تا به حال قالبی با این امکانات طراحی نشده که بشه همه چیزای قالب رو به سلیقه فرد شخصی سازی بشه و من این قالب فوق العاده رو به تمامی مدیران فروشگاه های پرستاشاپی در هر زمینه فعالیتی که دارند پیشنهاد میکنم حتی به خودم هم پیشنهاد میکنم ! امیدوارم قیمت مناسبی داشته باشه تا هم من و هم دیگر کاربران بتونند از این قالب فوق العاده استفاده کنند . بازم تبریک میگم عالی بود ممنون جواد جان شما لطف داری. این ها نظر لطف شماست. امیدوارم سایر کاربران هم بپسندند قالب رو و ازش لذت ببرن. البته به مرور زمان قراره کلی امکانات دیگه هم به قالب اضافه بشه! قیمت قالب مناسب و منصفانه خواهد بود پیروز و پایدار باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2014 اولین فروشگاه با استفاده از قالب پلیکان راه اندازی شد!!! فروشگاه پت استار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2014 لینک خرید به پست اول اضافه شد و یا اینجا کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2014 قالب خوبیه ، مخصوصا امکانات بخش تنظیمات و مدیریت قالب ، قابل تقدیر و ستایشه و کنترل کاملی به مدیر فروشگاه برای شخصی سازی فروشگاه میده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shockwave ارسال شده در خرداد 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2014 محل نماد اعتماد هم براش جایی تعیین کردیددر قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2014 محل نماد اعتماد هم براش جایی تعیین کردیددر قالب فعلا خیر. در صورت تمایل میتونید صفحه اول رو روی دو ستونه تنظیم کنید و از ماژول بلوک نماد و یا کد دلخواه html استفاده کنید. در آپدیت بعدی جایگاه های مختلفی برای اینماد تعبیه میشه و به صورت رایگان آپدیت میشه براتون پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2014 آپدیت شماره 1 قالب آماده شدتوضیحات، تصاویر جدید و دموی آپدیت شده را در پست اول مشاهده کنید پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2014 برای تست حالت ریسپانسیو سایت در دستگاه های مختلف روی لینک زیر کلیک کنید: http://www.responsinator.com/?url=http%3A%2F%2Fpresta-shop.ir%2Fdemo%2Fpelikantst نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahed919 ارسال شده در تیر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 با سلامآیا قالب ریسپانسیو پلیکانبرای پرستا شاپ 1.5.4 طراحی شده هست یا برای نسخه 6؟لینک خرید نسخه 1.5 رو برامون ارسال کنید.مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 برای نسخه 1.5 طراحی شده دوست من. از طریق لینک خرید که در پست اول دادم میتونید خریداری کنید (البته به احتما 95% برای نسخه 1.6 هم آپدیت خواهد شد) http://bazaar.presta-shop.ir/prestashop-templates/202-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%B3%DB%8C%D9%88-%D9%BE%D9%84%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%86.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahed919 ارسال شده در تیر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 یه سوال دیگرآیا میشه قالب ریسپانسیو پلیکان که خریداری شد شماخودتان بطور کامل نصب و در اختیار ما بگذارید؟آیا با هزینه میشه این کار رو تقبل کنید؟ http://bazaar.presta-shop.ir/prestashop-...D9%86.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 بله به صورت رایگان برای شما نصب خواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
good_boy1 ارسال شده در تیر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2014 جریان قالب میلیما چیه؟ امکاناتش در چه حده؟ آیا از پلیکان و کمند بهتره؟حدودا چه زمانی قراره آماده بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2014 جریان قالب میلیما چیه؟ امکاناتش در چه حده؟ آیا از پلیکان و کمند بهتره؟حدودا چه زمانی قراره آماده بشه؟ قالب میلیما یه قالب ریسپانسیو ایرانیه که دارم واسه نسخه 1.6 پرستا آمادش میکنم. فعلا کار داره قالبش ولی خب خیلی متفاوت هست نسبت به تمامی قالب هایی که وجود دارندامکاناتش تقریبا مشابه قالب پلیکان خواهد بود شاید یسری امکانات هم اضافه بشه بهشدیگه اون بحث سلیقه ای هست و من نمیتونم بگم از چه قالبی بهتره یا بدتره، قالب کمند رو بهمن جان طراحی کردن و یکی از بهترین و پرفروش ترین قالب های بازارچه ستاما در همون حد و اندازه قالب پلیکان که طراحی خود من هست خواهد بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
good_boy1 ارسال شده در تیر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2014 مث اینکه شما و آقا بهمن طراح های اصلی قالب هستید. پس بذارید چند تا پیشنهاد بدم که ایشالله تو طراحی ها مدنظر قرار بدید. چون هنوز نتونستم قالب ایرانی مدنظرم رو اونطور که باب میلم هست پیدا کنم. به نظرم قالب خوب علاوه بر امکاناتی که خودشما در موردش فکر کردید و در قالب هاتون قرار می دید، بهتره موارد زیر رو هم داشته باشه: - رنگ بندی گرافیکی و اصولی: بعضا دیده میشه رنگ هایی که در قالب کنار هم قرار داده میشه، اصولی نیست. مثلا رنگ های مکمل در کنار هم قرار نمی گیرند عوضش می بینیم کل قالب تشکیل شده از مثلا دو رنگ قرمز و آبی که واضحه این دو رنگ در کنار هم شکل جذابی رو تشکیل نمیدن. - فونت های جدید: فونت های یکان و زر و تیتر و هما و... سال هاست که جاهای مختلف استفاده میشه. بهتره از فونت های تازه تر و جذاب تر استفاده بشه. - اسلایدر با افکت های خاص و جذاب که مشتری کیف کنه. خصوصا اون اسلایدرها که هر اسلایدش فقط عکس نیس بلکه چند تا آیکون و نوشته به ترتیب با افکت های مختلف نشون داده میشه و بعد اسلاید بعدی میاد و اون هم شامل چند خط نوشته و عکس و آیکون هست. - تو صفحه اصلی که محصولات لیست میشن اونجا برای محصولات امکان درج 2 تا عکس باشه. به این صورت که تو حالت معمولی عکس اول نشون داده بشه و وقتی ماوس روی محصول میره عکس دوم در همون اندازه و قاب نشون داده بشه. - برای هر محصول 3 آیکون کوچیک وجود داشته باشه. زمانی که ماوس روی محصول میره 3 آیکون کوچیک با افکت جالب پایین کادر محصول بیاد که یکیش نشونگر مشاهده محصول، یکیش نشونگر اضافه به سبد خرید و یکیش اضافه به مقایسه باشه. - گوشه سایت هم دو آیکون کوچیک باشه که وقتی ماوس روش میره مث یه پنجره باز بشه و یکی از اینا محصولات اضافه شده به سبد خرید و یکی محصولات اضافه شده به مقایسه رو نشون بده و با کلیک روی هر کدوم به بخش مربوطه بریم. - منوی بالا که دسته بندی محصولات رو نشون میده به این صورت باشه که وقتی ماوس روش میره زیردسته ها نشون داده بشه و گوشه این کادر یه عکس از دسته بندی نشون بده. مثلا عکس پرینتر یا موبایل یا هر دسته بندی که محصول داره. چیزی شبیه منوی بالای دیجی کالا شما که این همه زحمت می کشید به نظرم این چند مورد کوچیک که بیشتر به ظاهر کار مربوط میشه رو هم رعایت کنید قالب هاتون قابل رقابت با قالب های خارجی میشه. الحمدلله مشکل کمبود دانش برنامه نویسی و طراحی هم ندارید پس بسم الله... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2014 با تشکر از پیشنهاداتون. سعی میکنم در کارهای بعدیم استفاده کنم از پیشنهاداتتون 1. رنگ بندی گرافیکی و اصولی: رنگ بندی قالب پلیکان کاملا قابل کنترل هست و دست خود شماست که چه رنگی باشه2. هشت فونت برای این منظور تعبیه شده روی قالببقیه موارد رو هم سعی میکنم در سایر پروژه ها استفاده کنم پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2014 قالب پلیکان با نسخه 1.6 پرستا شاپ سازگار شدبه زودی آپدیت برای خریداران ارسال می گردد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warrior ارسال شده در مرداد 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2014 درود و خسته نباشیدیعنی پنل کاربری مشتری هم فرقی کرده؟؟شما نمیتونید یه ماژول خوب برای آپدیت قیمت طراحی کنید تو قالبتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2014 درود و خسته نباشیدیعنی پنل کاربری مشتری هم فرقی کرده؟؟شما نمیتونید یه ماژول خوب برای آپدیت قیمت طراحی کنید تو قالبتون؟ممنون خیر پنل کاربری مشتری تغییری نکرده بلکه نحوه دسترسی به اون تغییر کرده و به صورت پاپ-آپ باز میشه که نتیجه ش دسترسی راحت تره مشتری ستخیر ماژول آپدیت قیمت چه ارتباطی با قالب داره دوست من؟ درخواستتون رو در بازارچه ارسال کنید تا برآورد کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2014 ماژول به روز رسانی قیمت در بازارچه موجود هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud_s ارسال شده در مرداد 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2014 با سلام غیر از سایت http://petstar.ir/shop چه سایت های دیگری از این قالب استفاده می کنند؟ آیا نمونه ای برای پوشاک هم دارید؟ارادتمند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2014 سایت piltanshop.com و ikara.ir از دیگر نمونه ها هستندنمونه فروشگاه لباس فعلا با این قالب طراحی نشده. البته قالب کاملا انعطاف پذیر هست و میتونید رنگ بندی اون رو متناسب با کارتون تنظیم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maymay198421 ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 با سلاممن فروشگاهم خیلی کند بالا می آید آیا امکان داره که قالب پلیکان حجم بالایی داشته و به کندی بالا بیاید. یا خیر؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .