admin ارسال شده در آذر 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2014 مشکل رفع شد. فکر میکنم از همون کارایی ها بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrsmhn ارسال شده در دی 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2014 باسلام و احتراممن این قالب رو خریداری کردم ولی متاسفانه هنوز هیچ چیزی برام ارسال نشده.چی کار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2014 ایمیل شد براتون. دارم پیگیری میکنم ببینم مشکل چی بوده که آنی ایمیل نشده واستون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrsmhn ارسال شده در دی 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2014 باسلام مجددیک سوال داشتم،کسی از دوستان میدونه چطور میشه «فونت عنوان بلوک ها» رو تغییر داد و کوچکشون کرد؟باتشکر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrsmhn ارسال شده در دی 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2014 کسی از دوستان خبر نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2014 دوست عزیزم وارد پیکربندی ماژول مدیریت قالب پلیکان بشید و به بخش "تنظیمات فونت" مراجعه کرده و فونت بلوک ها رو تغییر بدید. البته سایز فونت بلوک ها و هدینگ ها قابل تغییر نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrsmhn ارسال شده در دی 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2014 اخه خیلی فونت بزرگ و زشته.توی قسمت کد css باید برم تا بتونم تغییر بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2014 میتونید از طریق همون ماژول بخش css شخصی استایل مورد نظرتون رو اضافه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در دی 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2014 اخه خیلی فونت بزرگ و زشته.توی قسمت کد css باید برم تا بتونم تغییر بدم؟سلاممنم از پليكان استفاده ميكنم. شما موفق شديد اندازه فونت رو تغيير بديد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2014 آپدیت مینور تاریخ 2 آبان 93 برای تمامی خریداران محترم ایمیل شد. در این آپدیت مشکلات گزارش شده توسط خریداران مرتفع گردید: - رفع مشکل صفر شدن قیمت برای محصولات ترکیب دار - رفع مشکل الزام به فعال بودن گزینه های ccc - رفع مشکل کش جاوا اسکریپت ccc - رفع مشکل چسبیدن اسلایدشو به ردیف پایینی در حالت 2 ستونه قالب - افزودن تگ های Google RichSnippet برای صفحه محصول پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
LuckyPed ارسال شده در دی 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 سلاماقا من واسه اولین باز به یک محصولم لوازم جانبی اضافه کردم ، یهو دیدم شد این : http://www.gamers-shop.net/steam/146-bioshock-infinite.html کل قالب ریخت بهم تو این صفحه :| راستی بی ربطه ولی تو پرانتز سایت هاستینگ ایرانی که سرعت لود و اپ تایمش بالا باشه و دومین .net هم بشه روش کذاشت ، و با پریستا شاپ مشکلی نداشته باشه سراغ دارید ؟من تو عمرم حتی 1 بار هم از سایت ایرانی هاست نخریدم ، ولی فکنم سرعتو بالا ببره واسه بازدید کننده های ایرانی . اخه مشتری ها از سرعت لود سایتم ناراضین . Edit : ابدیت 3 وم هم برای من ایمیل نشده ! کل ایمیل رو گشتم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 ایمیلتون رو برام پ.خ کنید آپدیت رو ارسال کنم. عذرخواهی میکنم اگر از قلم افتادیدمشکل رو بررسی میکنم و اصلاحیه میدم براش و لطفا از ارسال پست های غیر مرتبط در این تاپیک خودداری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
LuckyPed ارسال شده در دی 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 ایمیلتون رو برام پ.خ کنید آپدیت رو ارسال کنم. عذرخواهی میکنم اگر از قلم افتادیدمشکل رو بررسی میکنم و اصلاحیه میدم براش و لطفا از ارسال پست های غیر مرتبط در این تاپیک خودداری کنیدباشه ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در بهمن 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2014 هم توی کروم و هم توی موزیلا قسمت آقا و خانم برای بار اول مرتبه ولی بعدش اینطوری میشه و باید پایین همون قسمت را فشار دادhttp://upload7.ir/imgs/2014-11/73527799135302994722.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2014 هم توی کروم و هم توی موزیلا قسمت آقا و خانم برای بار اول مرتبه ولی بعدش اینطوری میشه و باید پایین همون قسمت را فشار دادhttp://upload7.ir/imgs/2014-11/73527799135302994722.pngمشکل پرداخت تک مرحله ای رو یکی از دوستان تازگی گزارش داد. به زودی یک اصلاحیه برای این مورد ارائه میکنم منتظر باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در بهمن 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2014 یه ایراد دیگهتو صفحه محصول که وارد میشی و وقتی گزینه اضافه به سبد را میزنی کادر سرچ و دکمه سرچ از زیر کادر خرید معلومه http://upload7.ir/imgs/2014-11/55215869482718937421.png سایز تصاویر قالب پلیکان چنده؟ (همه تصاویر)متاسفانه در بخش تنظیمات-> تصاویر تغییراتی دادم و بد از بدتر شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2014 یه ایراد دیگهتو صفحه محصول که وارد میشی و وقتی گزینه اضافه به سبد را میزنی کادر سرچ و دکمه سرچ از زیر کادر خرید معلومه http://upload7.ir/imgs/2014-11/55215869482718937421.png سایز تصاویر قالب پلیکان چنده؟ (همه تصاویر)متاسفانه در بخش تنظیمات-> تصاویر تغییراتی دادم و بد از بدتر شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2014 آپدیت مینور 27 آبان 93 برای خریداران ارسال گردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در بهمن 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2014 بهترین سایز تصویر برای محصولات و همچنین هدر و زیر شاخه ها چه سایزی می باشد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2014 سلامدوست عزیز سایز تصاویر مربوط به قالب میشه و شما نباید دستکاری کنید. در هر قالبی سایز متناسب با طراحی همون قالب انتخاب میشه.کیفیت تصاویر هم ربطی به سایز نداره . باید کیفیت تصاویرتون بالا باشه موفق باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در بهمن 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2014 سلاماینو می دونم که کیفیت ربطی به سایز نداره ولی من چندین سایز مختلف را با کیفیت های بالا تست کردم در نهایت خروجی یه چیز افتضاحه در حالی که تو قالب قبلی بنده (تجاری) آدم به وجد می آمد از همین تصاویر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در بهمن 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2014 آیا بلوک سبد خرید و کاربری به رنگ سبز که در چپ قالب و به صورت افقی فعال میشه به صورت ماژول هست ؟ وآیا میشه بصورت مجزا تهیه و نصب کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2014 آیا بلوک سبد خرید و کاربری به رنگ سبز که در چپ قالب و به صورت افقی فعال میشه به صورت ماژول هست ؟ وآیا میشه بصورت مجزا تهیه و نصب کرد؟ماژوله اما فقط روی قالب پلیکان کار میکنه در صورت نیاز درخواست بدید مینویسیم براتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maymay198421 ارسال شده در اسفند 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 با سلام خدمت آقای ذاکریانبنده با قالب پلیکان دارم کار می کنم و قصد دارم قسمتهای بلاگ ها و مقالات قالب رو راه بندازم و باهاشون کار کنم لطفا یک توضیحی درباره اینکه چطور می تونم بلاگ و مقالات تازه بسازم ؟؟ آیا این همون مدیریت محتوای پرستا شاپ می باشد.؟؟؟ با تشکر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 خواهش میکنم. خیر بلاگ پلیکان یک ماژول حرفه ای جداگانه است و ارتباطی با CMS پرستا شاپ ندارهبرای استفاده از بلاگ پلیکان کافیه ابتدا در قسمت "مدیریت -> بلاگ های پلیکان -> شاخه های بلاگ های پلیکان" شاخه بندی های مقالاتتون رو ایجاد کنیدسپس در بخش "مدیریت -> بلاگ های پلیکان -> مدیریت مقاله های بلاگ های پلیکان" مقالات مورد نظرتون رو اضافه کنید و اون ها رو در شاخه بندی هایی که در مرحله قبل ایجاد کردید قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .