meshop ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 وارد صفحه مربوط به هر کالا که شویم کلید "اضافه به سبد خرید هست" متن فارسی نوشته شده دقیق درون این کلید قرار نمیگیرید و کمی ناخواناست و مقداری پایین آمدهدر حالی که روی هر شاخه که کلیک کنیم و تمام محصولات آن شاخه نمایش داده میشود،آنجا همین کلید درست است و مشکلی ندارد. گمانم از css باشد ولی هر چه سایز فونتها رو از css تغییر دادم فرق نکرد و مقدار فونت بزرگ و کوچک میشود ولی در وسط قرار نمیگیرد. نسخه پرستا 1.5 و قالب پیشفرض خودش میباشد.لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 آدرس ؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meshop ارسال شده در خرداد 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 آدرس: تهران،تجریش کد پستی .... عزیز روی local هست دیگه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 خب آدرس رو برای همین سوال کردن دیگه چون تا نبینیم که نمیتونیم بگیم از چیه! اما حدس من اینه که از padding در سی اس اس هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meshop ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2014 ممنون که پیگیری میکنیداز مشکل یه عکس ضمیمه کردم البته اینم بگم که فونت رو عوض کردمولی دلیل چیه که فقط این قسمت مشکل پیدا کرده و بقیه جاها مشکلی نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در خرداد 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2014 درحالت عادی که چنین مشکلی وجود نداره درسته ؟! شما ببین چه قسمت هایی رو تغییر دادید اونا رو برگردونید به پیش فرض حالا هم که روی لوکال هستی فوقش میای یه پرستا دیگه میزنی ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meshop ارسال شده در خرداد 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2014 خوب فونت رو بنا به نیاز تغییر دادم تا بعد که بصورت کامل ok باشه مهاجرت کنیم!الانم که 1.6 اومده و دودل شم که 1.5 بزارم یا صبر کنم تا 1.6 ok بشه.ولی چرا فقط همین قسمتها مشکل داره؟بدون نیاز به تغییر فونت کجا میشه محل قرار گیری متن درون کلید رو تغییر داد؟الان که نگاه میکنم کلید جستجو نیز در بالای صفحه کمی آمده پایینتر ولی کلیدهای خرید و کالاها دقیقه و مشکلی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2014 سلامدوست عزیز آموزش کار با فایرباگ رو در جستجو کنیدبا فایرباگ میتونید منبع این مشکلات جزئی رو بفهمید و اصلاحش کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .