meshop ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 در قسمت مدیریت/فاکتور/پرداخت یک فیش بانکی رو دوبار برای فاکتور کاربری زدم.حالا نوار قرمز رنگی اخطار میدهد که مبلغ ... پرداخت به ازای ...یعنی اینقدر اضافه پرداخت کرده.در این قسمت نه ویرایش هست نه چیزی که بخواهم مرجوع کنم.از قسمت برگشت جزئی خواستم اقدام کنم که نشد ولی صحیح هم نیست از این قسمت که فاکتور خراب بشه. میخواستم بدونم چطور میشه این قسمت پرداخت رو که فیش بانکی اشتباه زده شده ویرایش یا حذف کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 یک پرداخت دیگه اضافه کنید و عدد منفی بزنید فکر کنم درست میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meshop ارسال شده در خرداد 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 هر چه کردم نشدمنفی میزنم قبول نمیکنه هم منفی از سمت راست زدم هم از سمت چپ و یکبار هم دوباره اضافه کرد به مبلغ قبلی و بدتر شد! تو سایتهای خارجی هر چه گشتم ماژولی برای ویرایش پیدا نکردم.یعنی راه حلی بجز ویرایش sql نیست؟ماژولی سراغ ندارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .