meshop ارسال شده در خرداد 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2014 در پایین صفحه مدیریت که نوشته: Translation and Localization by.... میخواهیم یک تکه کد اضافه کنم.حالا یا کنارش که کمتر جا بگیره یا بالا یا زیر اون ولی کنارش مدنظرم هست.مثلاً تاریخ + یک تکه کد html یاد آوری زمان و...ولی مشکل دارمدو فایل footer.tpl و content.tpl رو ویرایش کردم که گمون کردم مال همین قسمته ولی برای سایت مشکل بوجود آورد. چه باید کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در خرداد 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2014 این کلمه Translation and Localization by رو از کجا پیدا کردید ؟ چنین کلمه ای وجود نداره . . . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2014 سلامby ... ?کامل چرا ننوشتید ؟عکس بذارید از اون قسمت موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meshop ارسال شده در خرداد 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2014 عکس رو ضمیمه کردم.در چند قسمت که برید در فوتر نمایش داده میشه مثلا قسمت سفارشها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2014 از کدوم نسخه استفاده میکنید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meshop ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2014 1.5 با قالب پیش فرض نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .