MoReNu ارسال شده در تیر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2014 سلام خدمت همهمی خواستم بدونم کنار یک پاراگراف چطوری می تونم یک عکس قرار بدم مثل تصویر زیر: در قسمت ویرایش عکس آپلود شده من تراز رو بر روی هر کدوم از گزینه ها که قرار دادم دقیقا کل متن رو کنار عکس نیاورد!ممنون می شم راهنمایم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoReNu ارسال شده در تیر 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2014 مدیران عزیز با ادیتور پرستا می شه اصلا چنین کاری کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2014 سلامبله دوست عزیزفکر میکنم اکثر ادیتورها این قابلیت رو دارند.در توضیحات محصول، وقتی که روی آیکون افزودن تصویر کلیک میکنید، از بخش انتخاب تراز باید این مورد رو تنظیم کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2014 سلام دوبارهاینم یه آدرس نمونه :هوشمند سازی موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoReNu ارسال شده در تیر 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2014 سلامبله دوست عزیزفکر میکنم اکثر ادیتورها این قابلیت رو دارند.در توضیحات محصول، وقتی که روی آیکون افزودن تصویر کلیک میکنید، از بخش انتخاب تراز باید این مورد رو تنظیم کنید موفق باشیدممنون رامتین جاناز بخش تراز هم استفاده کردم به خدا ولی نمی دونم چرا اون موقع هر کاری کردم نشد راستی یک سوال دیگه من چیکار کنم تصویر از متن یک فاصله خاصی داشته باشه؟ باید تو css مارجین تعیین کنم برای تصاویر مطالب؟چو.ن الان تصاویر به متن چسبیده هستن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2014 سلامآرهmargin : 5px یا 10pxبستگی به قالب و سلیقه خودت داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در شهریور 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 با سلامبنده هم مشكل مشابهي دارم و اون كه وقتي يك پاراگراف رو تايپ ميكنم و اينتر ميزنم و يك خط فاظه بين پاراگراف بعدي قرار مي دم در سايت پاراگراف ها رو بهم چبيده نشون مي ده در صورتي كه در پنل مديريتي بين اونها فاصله قرار دادم ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .