shmata ارسال شده در تیر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2014 من فروشگاهمو از هاست به لوکال انقال دادم 1. ابتدا سورس فروشگاه به پوشه htdocs منتقل کردم2.فایل ها مربوط به دیتابیس رو که export کرده بودم را ایمپورت کردم3.در فایل setting.inc.php را به درستی مشخصات مربوط به user , pass , db را وارد کردم 4. وقتی آدرس http://localhost/shopping را میزنم به صورت خودکار به آدرس فروشگاه موجود اینتریت redirect میشه.مشکل کجاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2014 مشکل اینجاست که : 1 - در دیتابیس و جدول ps_shop_url باید آدرس فروشگاه رو به localhost تغییر بدین .2 - در مدیریت / تنظیمات / سئو ، باید یک بار روی اولین دکمه ذخیره کلیک نمایید . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rxsina ارسال شده در اسفند 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 برای انتقال سایت از هاست به لوکال باید از کل سایت بک آپ گرفت و اون رو وارد نرم افزار WampServer کرد یا نیازی به همه فایل های سایت نیست؟من میخوام که سایت رو به لوکال انتقال بدم و ارتقا بدم و سپس دوباره به هاست انتقال بدم(به دلیل محدودیت های سرور بصورت آنلاین نمیشه)لطفا راهنمایی کنید کار اضافی انجام ندم. بجز دیتابیس کدوم فایل ها رو وارد نرم افزار کرد؟دیتابیس رو سایت نشون میده 25 مگ ولی وقتی دانلودش میکنم فایل زیپ شده اون درحد چند کیلو بایت هست!! چرا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 سلامبرای ارتقا باید همه فایلها رو منتقل کنیددیتابیستون احتمالا ناقص دانلود میشه به دلیل محدودیت موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
danyaltj ارسال شده در آبان 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2017 سلام دوستان من هم دقیقا همین مشکل رو با مجنتو دارم مشکل از کجاست؟ سایتم رو به لوکال هاست انتقال دادم اما تا واردش میشم ریدایرکت میشه به خود سایت... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2017 لطفا مشکلات هر اسکریپتی رو در انجمن پشتیبانی مربوطش پیگیری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .