ofpersia ارسال شده در تیر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2014 سلاماز عنوان تاپیکم مشخصه دیگه:دی من خیلی هنگ کردم!یکی به دادم برسه:دی بعد از اینکه پرستاشاپ رو نصب کردم: 1. پرستاشاپ آماده ی دریافت سفارش هست؟ 2. اگه نیست باید چه تنظیماتی رو انجام بدیم؟ 3. کلا بعد از نصب باید چیکار کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meh:d ارسال شده در تیر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2014 با سلام بعد از نصب كلي كار بايد انجام بديد بهترين كار اينه كه چند روزي با بخش هاي مختلف مديريت كار كنيد تا يكم روال كار دستتون بياد بعد هر مشكلي بود جستجو كنيد و اگه به جواب نرسيديد بپرسيد دوستان راهنمايي ميكنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2014 آموزش ویدئویی در بخش آموزش ها گذاشته شده ، حاوی تنظیمات اولیه که میتونید مشاهده کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ofpersia ارسال شده در تیر 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2014 کلا میخواستم بدونم بعد از نصب باید واسه شروع به کار فروشگاه چه کارهایی رو انجام داد؟ 1. توی آموزش ویدئویی این کارها رو آموزش دادن؟ 2. تاپیک کاملی واسه این کار زده نشده که لازم به دانلود فیلم نباشه؟(اینترنتن حجمیه:دی) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2014 هیچ کاری ، محصول بزنید و بفروشید . کار خاصی نیاز نیست مگر چند بهینه سازی .در ضمن فیلم هم 20-30 مگ هست که پخش آنلاین هست نه دانلود . اگه یه تاپیک جامع باشه ، حدودا باید بیش از 50 صفحه باشه که حجم عکسای این تاپیک از حجم این ویدئو چند برابر بیشتر خواهد بود !!به جای سوال ، برین نیگا کنید و یاد بگیرید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ofpersia ارسال شده در تیر 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2014 هیچ کاری ، محصول بزنید و بفروشید . کار خاصی نیاز نیست مگر چند بهینه سازی .در ضمن فیلم هم 20-30 مگ هست که پخش آنلاین هست نه دانلود . اگه یه تاپیک جامع باشه ، حدودا باید بیش از 50 صفحه باشه که حجم عکسای این تاپیک از حجم این ویدئو چند برابر بیشتر خواهد بود !!به جای سوال ، برین نیگا کنید و یاد بگیرید .یه فایل ویدئویی دیگه ای رو پیدا کرده بودم که حجمش زیاد بود!توی بخش آموزش فایل ویدئویی شما رو پیدا کردم > مرسی چرا میزنید! چشم قربانمرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .