sina_box ارسال شده در تیر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2014 با سلامبنده قصد دریافت enamad را دارم و پس از ثبت نام یکی از ایراد هایی که از سایتم گرفته شد این بود که باید پیش فاکتور برای کاربر صادر شود و به email کاربر ارسال گردد . این امکان را چطور در پرستا شاپ می توان فعال کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در تیر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2014 هر دو در سیستم پرستاشاپ بصورت پیش فرض فعال هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sina_box ارسال شده در تیر 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2014 با سلاممن توی سبد خریدم قبل از پرداخت می تونم فاکتورم را ببینم اما کارشناس enamad میگه باید پیش فاکتور email شه به کاربر . در پرستا شاپ بعد از پرداخت ، هم زمان ایمیل سفارش و پرداخت واسم میل میشه ! فکر کنم در سبد خرید ابتدا باید به جای پرداخت سفارش ثبت سفارش باشد که بعد از ثبت سفارش ایمیل سفارش ( پیش فاکتور ) واسه کاربر ارسال شه و بعد کاربر اقدام به پرداخت کند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2014 هیچ فروشگاهی چنین چیزی رو نداره ، مسئولین ای نماد هم مسخره کردن ملت رو وقتی پرداخت آنلاینه ، دیگه چطوری میشه پیش فاکتور ارسال بشه . طبق گفته اینا ، ابتدا باید سفرش ثبت بشه ، بعد یه پیش فاکتور ارسال بشه و بعد مشتری دوباره بیاد و هزینه رو پرداخت کنه ! این یعنی فرایند خرید رو درازتر کردن و هم چنین سنگ اندازی . کلی فروشگاه دارن کار میکنن و ای نماد هم دارن اما چنین چیزی رو ندارن . برای من واقعا جای سواله چرا به یه فروشگاه گیر میدن و به یکی دیگه نه ! مگه قانون برای همه یکسان نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2014 اتفاقا بهمن جان پرستاشاپ داره این قابلیت روبرای این کار برید به سفارش ها » وضعیت ها و برای وضعیت هایی که سفارش معتبر نیست هم فاکتور رو فعال کنیدبه طور مثال «منتظر دریافت فیش بانکی» رو ویرایش کنید و گزینه نمایش فاکتور رو علامت بزنید. البته این فقط برای سفارشات فیش بانکی ممکن هست.برای دریافت نماد میتونید از ماژول فیش بانکی استفاده کنید تا نماد زو بگیرید. Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sina_box ارسال شده در تیر 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2014 هیچ فروشگاهی چنین چیزی رو نداره ، مسئولین ای نماد هم مسخره کردن ملت رو وقتی پرداخت آنلاینه ، دیگه چطوری میشه پیش فاکتور ارسال بشه . طبق گفته اینا ، ابتدا باید سفرش ثبت بشه ، بعد یه پیش فاکتور ارسال بشه و بعد مشتری دوباره بیاد و هزینه رو پرداخت کنه ! این یعنی فرایند خرید رو درازتر کردن و هم چنین سنگ اندازی . کلی فروشگاه دارن کار میکنن و ای نماد هم دارن اما چنین چیزی رو ندارن . برای من واقعا جای سواله چرا به یه فروشگاه گیر میدن و به یکی دیگه نه ! مگه قانون برای همه یکسان نیست .با سلاموقتی که هاست یا دامنه می خریم شرایط دقیقا همون هست که enamad می خواد . شما وقتی خرید هاست انجام میدی یک فاکتور واست میل میشه که سفارش شما ثبت شد ، یه فاکتور میل میشه که سفارش شما تایید شد ، یه فاکتور میل میشه که پرداخت با این مشخصات انجام شود و در نهایت یک ایمیل میاد که مشخصات سرویس اینه !!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2014 هاست فرق میکنه برادر من ، هاست که فروشگاه نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasim ارسال شده در مرداد 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2014 سلام خسته نباشیددوستان عزیز من مشکل ارسال فاکتور به ایمیل مشتری رو دارم . لطفا منو راهنمایی کنید.من در قسمت وضعیت ها گزینه ارسال ایمیل و همچنین ماژول ارسال ایمیل رو فعال کردم ولی باز هم ایمیلی به مشتری ارسال نمی شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2014 تو بخش وضعیت ها باید ببینید تو کدوم وضعیت میخواین به مشتری ایمیل ارسال بشه . وقتی مشتری سفارش رو به صورت پرداخت آنلاین انجام میشه ، وضعیت میشه : پرداخت پذیرش شده . باید در اون وضعیت ارسال ایمیل رو فعال کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alinahvi61 ارسال شده در مهر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 سلام دوستان sina_box عزیزEnamad به منم همین ایراد رو گرفتهشما چیکار کردی؟ برای من نوشتن (( قبل از پرداخت پیش فاکتور حاوی شماره ای باشد که سفارش قابل پیگیری باشد. ))وقتی پرداخت آنلاین هست چیکار کنیم قبل از پرداخت پیش فاکتور با شماره پیگیری برای مشتری بره ؟؟بچه ها راهنمایی کنینممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مهر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 دوستان بهترین کار برای اینکه مشکلتون با نماد حل بشه اینه که تمام ماژولهای پرداخت رو غیر فعال کنید و فقط پرداخت در محل رو فعال کنید (یعنی مشتری میاد پیش شما و وجه رو میده و جنس رو میگیره)تو این حالت همون موقع بهتون شماره پیگیری میده ضمن اینکه میتونین ارسال ایمیل رو هم برای حالت معلق فعال کنین تا ایمیلش هم برای مشتری برهمتاسفانه بجای اینکه قانون بعد از شروع به فعالیت باشه و نظارت صحیح داشته باشن رو فروشگاهها فعلا اینور داستان رو اذیت میکنن و ایرادای بنی اسرائیلی میگیرن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 دوستان بهترین کار برای اینکه مشکلتون با نماد حل بشه اینه که تمام ماژولهای پرداخت رو غیر فعال کنید و فقط پرداخت در محل رو فعال کنید (یعنی مشتری میاد پیش شما و وجه رو میده و جنس رو میگیره)تو این حالت همون موقع بهتون شماره پیگیری میده ضمن اینکه میتونین ارسال ایمیل رو هم برای حالت معلق فعال کنین تا ایمیلش هم برای مشتری برهمتاسفانه بجای اینکه قانون بعد از شروع به فعالیت باشه و نظارت صحیح داشته باشن رو فروشگاهها فعلا اینور داستان رو اذیت میکنن و ایرادای بنی اسرائیلی میگیرندرست میگن ، چه نیازی هست وقتی این مسئولین نماد اعتماد سایت شما رو بررسی میکنن همه چیزتون رو اشکارا بهشون نشون بدین همه چی رو غیرفعال کنید تا الکی گیر ندن بهتون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alinahvi61 ارسال شده در مهر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 مرسی دوستانهمین کار رو میکنمامیدوارم دیگه گیر ندنمرسی دوستانهمین کار رو میکنمامیدوارم دیگه گیر ندن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .