maadcn ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 سلام من این نسخه رو در هاستم نصب کردم؛ در هنگام نصب دیتابیس دچار خطا میشه و دلیلش رو هم متوجه نشدم . با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BZdesign.org ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 سلام من این نسخه رو در هاستم نصب کردم؛ در هنگام نصب دیتابیس دچار خطا میشه و دلیلش رو هم متوجه نشدم . با تشکر پیغامی که میده چی هست Sent from my Nexus 5 using Tapatalk لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 به بخش مشکلات مراجعه کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud_s ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 عرض سلام و خدا قوت خدمت تمامی اساتید عزیزم در تیم پشتیبانی پرستاشاپ فارسینسخه1.6.0.7 تقریبا چه زمانی منتشر میشود؟در واقع تقریبا از چه زمانی می توانم از پرستاشاپ 1.6 به عنوان یک نسخه بدون مشکل استفاده نمایم؟ارادتمندمسعود ستاری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BZdesign.org ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 عرض سلام و خدا قوت خدمت تمامی اساتید عزیزم در تیم پشتیبانی پرستاشاپ فارسینسخه1.6.0.7 تقریبا چه زمانی منتشر میشود؟در واقع تقریبا از چه زمانی می توانم از پرستاشاپ 1.6 به عنوان یک نسخه بدون مشکل استفاده نمایم؟ارادتمندمسعود ستاری با سلامالان بروی چندین سایت نصب شده و بدون مشکل و پایدار است .ماژول بانکی هم به صورت عالی کار میکنه بر روی سایت چه چیز دیگری مد نظر شما هست؟ Sent from my Nexus 5 using Tapatalk لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud_s ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 خیلی ممنون از پاسختون من در چند جای این انجمن و شاپکیر دیدم که نوشته اند این ورژن فعلا برای آشنایی مفید است و باید منتظر پایدار شدن پرستاشاپ 1.6 در نسخه های بعدی باشیمشما منظورتان این است که نسخه1.6.0.6 نسخه مناسبی برای راه اندازی یک وبسایت تجاری است؟ چه ماژول هایی الان در دسترس هستند؟خیلی ممنون که با حوصله پاسخ می دهیدارادتمند من تازه پرستاشاپ1.6.06 روی لوکال نصب کردم خیلی عالیه ، فوق العاده است یعنی واقعا انقلاب جدیدی هست دست تیم توسعه دهنده درد نکنه این فروشگاه ساز بدون هیچ ماژولی به نظر من حداقل 5 ملیون ارزش داره ممنون از شماکی ماژول هاش آماده میشه؟ بی صبرانه منتظرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sanesta ارسال شده در شهریور 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2014 دوستان خواهشا آموزش ارتقاء 1.5 به 1.6 رو بزارید.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در شهریور 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2014 خیلی ممنون از پاسختون من در چند جای این انجمن و شاپ***** دیدم که نوشته اند این ورژن فعلا برای آشنایی مفید است و باید منتظر پایدار شدن پرستاشاپ 1.6 در نسخه های بعدی باشیمشما منظورتان این است که نسخه1.6.0.6 نسخه مناسبی برای راه اندازی یک وبسایت تجاری است؟ چه ماژول هایی الان در دسترس هستند؟خیلی ممنون که با حوصله پاسخ می دهیدارادتمند من تازه پرستاشاپ1.6.06 روی لوکال نصب کردم خیلی عالیه ، فوق العاده است یعنی واقعا انقلاب جدیدی هست دست تیم توسعه دهنده درد نکنه این فروشگاه ساز بدون هیچ ماژولی به نظر من حداقل 5 ملیون ارزش داره ممنون از شماکی ماژول هاش آماده میشه؟ بی صبرانه منتظرماین صحبت من جاش اینجا نیست ولی چون گفتید باید بگم توی ایران اگه بخوان همین پرستاشاپ رو از صفر بنویسند با 500 میلیون تومان هم یه سیستمی به این قدرت در نمیاد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BZdesign.org ارسال شده در شهریور 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2014 با سلام ببخشید من یک قالب دانلود کردم براب نصب ماژول "واردسازی/استخراج یک قالب" رو پیدا نمیکنم راهنمایی میکنین با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2014 در پرستا 1.6 بارها گفتیم که به بخش تنظیمات->قالب ها مراجعه کنید و نیازی به ماژول نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bimisagh ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 سلامقالب 1.6.0.6 رو از کجا میتونم تهیه کنمنصب کردم اما قالبم به مشکل خورده فقط قالبشو میخوامممنون میشم راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 از بسته زیپ پرستاشاپ که دانلود کردین . از اون بسته زیپ خارج کنید قالب رو . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 سلامدوستان تو نسخه فارسی پرستا 1.6 ماژول واحد پول و زبان که تو منوی بالا زیر هدر هست نمایش داده نمیشه.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 سلاماونها فقط زمانی نمایش داده میشوند که بیش از یک واحد پول و زبان داشته باشید موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdark ارسال شده در شهریور 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2014 با سلام به همه دوستانو تشکر از تیم پرستا شاپ با توصیه چند تا از دوستان ، منتظر پرستا 1.6.0.7 هستیمآیا با این ورژن فعلی میشه فروشگاه رو به صورت قطعی راه ااندازی کرد ؟ یا منتظر 0.7 باشیم ؟توی این ورژن به مشکلی نمیخوریم ؟چون مشخص نیست ورژن بعدی کی میخواد بیاد کسی با این نسخه فروشگاه راه اندازی کرده ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shockwave ارسال شده در شهریور 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2014 با سلام به همه دوستانو تشکر از تیم پرستا شاپ با توصیه چند تا از دوستان ، منتظر پرستا 1.6.0.7 هستیمآیا با این ورژن فعلی میشه فروشگاه رو به صورت قطعی راه ااندازی کرد ؟ یا منتظر 0.7 باشیم ؟توی این ورژن به مشکلی نمیخوریم ؟چون مشخص نیست ورژن بعدی کی میخواد بیاد کسی با این نسخه فروشگاه راه اندازی کرده ؟سلام فکر کنم ورژن جدید 1.6.0.8 آمده فقط باید منتظر باشیم بومی سازی شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdark ارسال شده در شهریور 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2014 1.6.0.8 چقدر زمان میبره بومی سازی بشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arasharvin ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 سلام من برای نصب به مشکل بر خوردم تقریبا 9 ساعت باهاش ور رفتم چیزی دستگیرم نشد و بی نتیجه بودممکنه درخواست بدم تا از تیم پشتیبانی برای من پرستا رو روی هاستم نصب کنن؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 با آی دی یاهوی من تماس بگیرین راهنمایی میکنم در زمینه نصب : myprestashopیا از بازارچه درخواست ارسال کنید با دریافت هزینه براتون نصب بشه . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 نسخه ۱.۶.٠.۸ نیامده و در حال آمدن هم نیستبومی سازی نسخه ۱.۶.٠.۷ در دست بررسی است و مدت زیادی طول نخواهد کشیدحداکثر یک تا دو هفتهنسخه فعلی هم هیچ مشکلی ندارد و به خوبی کار می کند Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 نسخه ۱.۶.٠.۸ نیامده و در حال آمدن هم نیستبومی سازی نسخه ۱.۶.٠.۷ در دست بررسی است و مدت زیادی طول نخواهد کشیدحداکثر یک تا دو هفتهنسخه فعلی هم هیچ مشکلی ندارد و به خوبی کار می کند Sent from my Xperia using Tapatalk proالبته من که به تازگی با پرستا اشنا شدم و همین نسخه 1.6.0.6 رو دارم ولی تو سایت اصلی پرستا شاپ زده نسخه 1.6.0.8 ! یا من اشتباه می کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 سلامدرسته دوست عزیزمعمولا نسخه های جدید ابتدا به بخش ترجمه ها اضافه میشه تا کشورهای مختلف بتونن ترجمه کنن و کم کم کامل میشه و ارائه میکنن.این نسخه 1.6.0.8 سنت شکنی بود و تو همین یکی دو روزه اومده و گذاشتن واسه دانلود.به هر حال حتما بررسی میشه موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2014 این نسخه یه خورده عجیب منتشر شده چون قبل از ارایه در بخش ترجمه منتشر شده. فکر میکنم تفاوت زیادی با نسخه ۱.۶.٠.۷ نداره که به این سرعت منتشر شده. به زودی بررسی و منتشر میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در شهریور 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2014 تعجب می کنم چرا دست اندرکاران پرستاشاپ باید این همه زحمت بکشن و برای هر تغییر جزئی این اسکریپت بشینن دوباره فارسی سازیش کنن! خب اسکریپت رو نویسندگانش یه جوری تغییر بدن که مثل جوملا با هر ریلیز ماینور یا جزئی ای نیاز به ترجمه و سازگار کردنش نباشه!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2014 سلامدوست عزیز مطالب و ماژولها و تغییرات جدید که ایجاد میشه، خودبخود که ترجمه نمیشه، باید ما ترجمه کنیم. موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده