phpcoder ارسال شده در اسفند 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2014 سلام دوستان...من پرستا رو کامل نصب کردم و به درستی هم روی لوکال کار می کنه.نکته ای که متوجه نمی شم اینجاست:وقتی عکس یک شاخه رو تغییر میدم؛ -(( توضیح این که از توی فایل های پوشه ی images به اندازه 870 در 217 رسیدم و فعلا این اندازه رو انتخاب کردم ))- در مانیتور بزرگ همه چیز مرتبه، اما در سایز موبایل، تقریبا نیمه ی پایینی عکس خالی می مونه و خیلی بد نمایش داده می شه. آیا باید عکس ها رو در اندازه ی خاصی تنظیم کنم...؟؟؟توی سایت مرجع پرستا شاپ به زبان انگلیسی و همچنین سایت مستندات فارسی نوشته شده پرستا شاپ به صورت اتوماتیک عکس ها رو ایجاد می کنه و برای اندازه های مختلف هماهنگ می شه.ممنون می شم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2014 سلاماین بستگی به قالب دارهاگه ریسپانسیو باشه مشکلی نباید داشته باشیدالبته دقیق متوجه منظورتون نشدم. باید آنلاین کنید تا بشه دید و نظر داد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moham9d ارسال شده در اسفند 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2014 مشكل ایجاد جداول پایگاه داده دارمهر كاري كردم حل نشدامكانش هست يوزرو پسورد هاست رو بدم برام حلش كنيدممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
phpcoder ارسال شده در اسفند 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2014 سلاماین بستگی به قالب دارهاگه ریسپانسیو باشه مشکلی نباید داشته باشیدالبته دقیق متوجه منظورتون نشدم. باید آنلاین کنید تا بشه دید و نظر داد موفق باشید وقتی قالب پیش فرض رو هم آزمایش می کردم، همین مسآله وجود داره... همه چیز به درستی به تغییر اندازه واکنش نشون می ده... تنها عکس شاخه ها هستند که مشکل دارند. خودتون می تونید تست کنید. می شه با استفاده از افزونه های ریسایزر در کروم و موزیلا صفحه رو تست کنید. با قالب پیش فرض ورژن 1.6یک عکس در پیوست قرار دادممشكل ایجاد جداول پایگاه داده دارمهر كاري كردم حل نشدامكانش هست يوزرو پسورد هاست رو بدم برام حلش كنيدممنونمدوست خوبم این کار اصلا کار عاقلانه ای نیست...دوستان انجمن ها همگی افراد مطمئن و متعهدی هستند اما آیا تضمینی دارید که افرادی که عضو انجمن نیستند و برای بازدید تصادفا به این صفحه سر می زنند هم این طور باشند...؟[email protected]به من ای-میل بزنید، نیازی به ارسال رمز عبور نیست. من شماره تلفنم رو براتون ای-میل می کنم و با هم مراحل رو انجام می دیم.البته در ای-میلتون بنویسید که کنترل پنل هاستتون چیه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidparan ارسال شده در فروردین 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2015 سلام من این ورژن رو کاملا نصب کردم فقط وقتی ادرس سایتم رو وارد میکنم به صورت Index میاد و وقتی روی prosta shop کلیک میکنم تازه سایت بالا میاد ! آموزش کار با فروشگاه رو هم لطف میکنید لینک بدین ؟فروشگاه من در رابطه با موسیقی الکترونیک هستش از چه نوع قالبی استفاده کنم خوبه ؟ اصن انتخاب پروستاشاپ خوب هست در این رابطه ؟ شما باید مراحل زیر رو انجام بدید :1- آپلود فایل زیپ پرستا شاپ2-خارج کردن از حال فشرده3- انتقال محتویات فولدر prestashop به روت اصلی سایت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
DashAli ارسال شده در فروردین 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2015 سلاممن سایت ساختم روی لوکال و انتقال دادم روی سرور و همه این مراحل زیر رو هم انجام دادم:1- compress prestashop files to zip file in localhost 2- export prestashop database in localhost to a sql file. 3- move myprestashop zip file to public html in live host via filezilla 4- extract zip file in live host and path is: public_html/all prestashop folder and files 5- went to mysqldatabases in cpanel and create database prestashop and user and import prestashop.sql that created in localhost. then add user to database with all privilegs. 6- edit settings.php: <?php define('_DB_SERVER_', 'localhost'); define('_DB_NAME_', 'db name in live host'); define('_DB_USER_', 'db user in live host'); define('_DB_PASSWD_', 'pass user in live host'); define('_PS_VERSION_', '1.6.0.5'); and... 7- in livehost database change tables: ps_configuration and ps_shop url shop url table info: domain=http://www.marmonix-uae.com domain_ssl=http://www.marmonix-uae.com physical_uri=/prestashop/ virtual_uri='' ps_configuration table changes: PS_SHOP_DOMAIN=http://www.marmonix-uae.com PS_SHOP_DOMAIN_SSL=http://www.marmonix-uae.comولی صفحه اول سایت سفید میادچیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2015 سلامبخش سوالات متداول رو مطالعه بفرمائید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moh3ns ارسال شده در فروردین 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2015 سلام دوستانمن یه هاستی دارم که روش پرستا ۱.۵ نصب بودیه قالب خریدم که فقط باید روی ۱.۶ نصب شه. یه سرچ کردم دیدم انگار ارتقا از ۱.۵ به ۱.۶ مشکلهتصمیم گرفتم یه نسخه از ۱.۶ رو تصب کنم.از دیروز تا حالا هر چی تلاش کردم و راه های مختلف رو تست کردم نشده.همش خطا میده تو مراحل مختلف نصب.انجین دیتابیس رو هم دستی عوض کردم و نشده.ممنون میشم راهنماییم کنید. پی نوشت: الان دارم با ماژول Auto Upgrade آپدیتش میکنم. ببینم اوکی میشه یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2015 سلامباید لاگ سرور رو بررسی کنید. در نهایت اگه نشد یه نسخه نصب شده رو از لوکال به هاست انتقال بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koki ارسال شده در فروردین 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2015 سلام من نسخه تازه پرسا شاپ دان کردم با چه نرم افزاری باهاش کار کنم Sent from my Nexus 7 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در فروردین 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2015 میشه منظورتونو واضحتر بگین منظورتون نصب کردنشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash.77 ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 سلام دوستانمن این ارور رو هنگام نصب مشاهده میکنمیوزر و پسورد رو دقیق وارد میکنم نمیدونم ایراد از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 مطمئن هستید اسم دیتابیس رو درست وارد کردید؟ معمولا یک پیشوند دارن اسم دیتابیس هااگر از اسم دیتابیس اطمینان دارید ممکنه آدرس پایگاه داده localhost نباشه که در این صورت باید از مسئول سرورتون سوال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash.77 ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 مطمئن هستید اسم دیتابیس رو درست وارد کردید؟ معمولا یک پیشوند دارن اسم دیتابیس هااگر از اسم دیتابیس اطمینان دارید ممکنه آدرس پایگاه داده localhost نباشه که در این صورت باید از مسئول سرورتون سوال کنیدبله ، اسم دیتابیس رو خودم ایجاد کردم و با همان اسم(بعد از آدرس سایت و اسلاش) وارد نصب پرستا شدم در مورد آدرس پایگاه داده تیکت میزنم برای نت افرازممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 البته هاستتون نت افرازه و در نت افراز آدرس سرور همون localhost هست. ببینید وقتی یک دیتابیس به نام prestashop بالفرض ایجاد می کنید، معمولا یک پیشوند (که عموما خلاصه ای از نام دامنه شماست) مثل xcom_prestashop بهش اضافه میشهدوست دارم یاد بگیرید به قول معروف دلم می خواد ماهیگیری یاد بدم بهتون بجای این که خود ماهی رو هدیه بدم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yalda12 ارسال شده در تیر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2015 سلام دوستانمن پرستا شاپ 1.5 رو لوکال نصب کردم و کمی هم باهاش کار کردمالان پرستا شاپ 1.6.0.14رو میخام نصب کنم اما در مراحل نصب روی قسمت نصب ماژولها ارور میده و متوقف میشه لطفا راهنمایی کنید ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2015 log سرور رو چک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2015 موقع نصب پرستا 1.6.0.14 این خطا رو میده ایجاد جداول پایگاه دادهایجاد فروشگاه و زبان پیشفرضنمیتوان زبان "پارسی (Persian)" را نصب کرد مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2015 سلامبا فاصله زمانی مجددا تست کنید. احتمالا فایلها از سایت اصلی ناقص دانلود شدند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در مرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2015 سلامبا فاصله زمانی مجددا تست کنید. احتمالا فایلها از سایت اصلی ناقص دانلود شدند موفق باشیدمتاسفانه این کار رو کردم نشد. فایل ها هم فکر میکنم مشکلی نداشت. چون قبلا از همون ها استفاده کرده بودم برای نصب. ویندوزم پرید مجبور شدم دوباره نصب کنم.اما الان اومدم تست کنم که پوشه قبلی فروشگاه و دیتابیس رو اگه کپی کنم جای این تنظیمات برمیگرده که خوشبختانه همه چی برگشته سرجاش. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parnindata ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 سلام دوستان خسته نباشیدپرستا شاپ رو از سایت اصلی دانلود کردمهنگام نصباین خطا رو میده: ایجاد فایل settings.incایجاد جداول پایگاه دادهایجاد فروشگاه و زبان پیشفرضاستقرار جداول پایگاه دادهتنظیم اطلاعات فروشگاهAn error occurred during installation...شما میتوانید از طریق لینکهای موجود در ستون کناری به مراحل قبلی بازگردید، یا برای آغاز مجدد پروسه اینجا کلیک کنید. راه حلش چیه؟ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 ارور لاگ سرور رو باید بررسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mitram ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 سلام من نسخه 1.6.0.14 را روی سی پنلم extract کردم دیتابیس هم ساختم ولی وقتی آدرس سایت وارد میکنم ک پرستا رو نصب کنم صفحه install / ارور میده :No data received نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminbl5 ارسال شده در مهر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2015 سلامبا فاصله زمانی مجددا تست کنید. احتمالا فایلها از سایت اصلی ناقص دانلود شدند موفق باشیدمتاسفانه این کار رو کردم نشد. فایل ها هم فکر میکنم مشکلی نداشت. چون قبلا از همون ها استفاده کرده بودم برای نصب. ویندوزم پرید مجبور شدم دوباره نصب کنم.اما الان اومدم تست کنم که پوشه قبلی فروشگاه و دیتابیس رو اگه کپی کنم جای این تنظیمات برمیگرده که خوشبختانه همه چی برگشته سرجاش.توصیه میکنم بعد از extract کردن پرستا که دانلود کردین پوشه prestashop رو بردارین و استفاده کنین-مستقیم فایل ها و پوشه های راخل prestashop رو copy/paste نکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karabajon ارسال شده در آذر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2015 موقع نصب پرستا 1.6.1.0 این خطا رو میده ایجاد جداول پایگاه دادهایجاد فروشگاه و زبان پیشفرضنمیتوان زبان "پارسی (Persian)" را نصب کردمشکل چیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .