payamkh59 ارسال شده در تیر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2014 با درود در مورد Sitemap یک سوال داشتم من از طریق ماژول خود پرستا فایل 1_fa_0_sitemap.xml رو به google webmaster معرفی کردم حالا می خوام لینک سایت مپ رو تو سایت خودم هم بذارم چه جوری این کار رو انجام بدم چون ساختاری که توی فایل 1_fa_0_sitemap.xml قرار داره برای قرار دادن داخل سایت مناسب نیستدر ضمن توی یکی از فروم ها یکی از دوستان گفته بودند که سایت مپ پرستا مشکل داره و در صورتی که ساختار پیوند یکتای محصولات رو تغییر ندی خوب کار می کنه که طبق نظر ایشان حتما باید ساختار یکتا تغییر پیدا کنه ... می شه در این مورد توضیح بدید و کلاً این ساختار پیوند یکتا چی هست ؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2014 سایت مپ رو که اون شکلی تو سایت نمیذارن لینک نقشه سایت برای گذاشتن تو سایت اینجوریه : http://myshop.ir/نقشه سایت مثلا نقشه سایت بازارچه رو ببینید :http://bazaar.presta-shop.ir/sitemap هیچ مشکلی هم نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payamkh59 ارسال شده در تیر 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2014 با تشکر از راهنماییتون الان که گفتید دوباره تست کردم ولی این دفعه آخرش دات php رو هم زدم که آورد ولی با myshop.ir/sitemap خالی کار نمی کنهآیا این نرماله چون برای بازارچه بدون دات php کار می کنه???? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2014 تو بازارچه لینک اشنا ( friendly url ) فعاله . برای همین کار میکنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payamkh59 ارسال شده در تیر 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2014 مهندس خیلی عالی بود مشکل حل شد فقط یک مسئله ای که پیش اومد اینکه برای تست Friendly URL مربوط به Sitemap رو انگلیسی کردم و بعدش که خواستم فارسیش کنم پیغام خطای فيلد بازنویسی لینک (پارسی (Persian)) نامعتبر است رو میده واسه سایر Friendly URL ها هم تست کردم باز همین پیغام رو می داد (عجیب اینجاست که همشون فارسی هستن ولی وقتی بازش می کنی و بدون هیچ تغییری دکمه ذخیره رو می زنی پیغام خطا رو می ده) سایر تاپیک های شما برای این پیغام خطا رو خوندم ولی فایده نداشت!!!!!!!! به نظرتون چه جوری Friendly URL رو به حالت قبل برگردونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2014 واسه اینه که در فیلد بازنویسی نباید بین حرف فاصله باشه : نقشه سایت باید اینجوری نوشته بشه : نقشه-سایت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payamkh59 ارسال شده در تیر 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2014 مهندس منم دقیقاً همونطوری که شما نوشتید ، نوشتم ولی کار نمی کنهتازه از این بدتر اینه که وقتی روی یک Friendly URL که از قبل وجود داشته و URL بازنویسی آن فارسی بوده بدون هیچ تغییری ، ذخیره رو می زنی باز پیغام خطا می ده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2014 سلامبه منوی سئو برید و بخش لینک بومی رو فعال کنیددقیقا زیر لینک آشنا قرار داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payamkh59 ارسال شده در تیر 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2014 آقا رامتین درست شد خیلی ممنونبا تشکر از آقا بهمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payamkh59 ارسال شده در تیر 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2014 ممکنه لطفاً در مورد ساختار پیوند یکتای محصولات توضیح بدید (داخل پست اول عنوان شده) و اینکه مشکل Sitemap پرستا چیه و چرا باید پیوند یکتای محصولات رو تغییر داد؟؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2014 هیچ مشکلی نداره دوست عزیز . کی بهتون گفته مشکل داره؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payamkh59 ارسال شده در تیر 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2014 راستش یک آقایی به اسم معظمی توی شاپ کیپرhttp://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=45328 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2014 من که خودمم هم فروشگاه دارم با پرستا و ساختار پیوندهاش هم فارسیه و ... تا حالا که به مشکلی نخوردم و هیچ خطایی هم تو وبمستر تولز نداده برام تا همینک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payamkh59 ارسال شده در تیر 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2014 کلا می شه توضیح بدید ساختار پیوند یکتا چی هست؟ کجا می شه تغییرش داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2014 تنظیمات/آدرس ها و سئو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .