SADEGH-JOOOON ارسال شده در تیر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2014 سلام خدمت دوستان عزیز .من تا دیروز از نسخه prestashop_1.5.2.0 استفاده میکردم تا اینکه تصمیم گرفتم به آخرین ورژن تغیرش بدم الان که میخوام ورژن جدید رو install کنم متاسفانه بهم خطایی توی فایل پیوست گذاشتم رو نشون میده .لطفا اگه کسی راهنمایی کنه . ممنونتون میشم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2014 اکثرا وقتی رو 12 درصد خطا میده مربوط میشه به تنظیمات هاستتون و ضعف هاست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SADEGH-JOOOON ارسال شده در تیر 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2014 فرمایش شما متین . ولی در نسخه قبل چنین مشکلی نبود و بدون مشکل روی همین هاستی که الان قرار هست مورد استفاده قرار بگیره نصب شده بود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2014 سلامخطاهای هنگام نصب فقط با بررسی لاگ سرور مشخص میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maymay198421 ارسال شده در آبان 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 اکثرا وقتی رو 12 درصد خطا میده مربوط میشه به تنظیمات هاستتون و ضعف هاست . یعنی آقا بهمن هیچ کاری نمی شه کرد چون این مشکل برای من هم وجود داره هاست از ایران سرور خریداری کردم و می خوام پرستاشاپ1.6 رو نصب کنم نصب نمیشه و همین پیغام خطا رو می ده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 سلامفایل خطاهای سرور رو بررسی کنیدerror_log موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .