payamkh59 ارسال شده در مرداد 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2014 با درود من الان توی فروشگاه دو تا واحد پول ریال و تومان دارم که پیش فرض روی تومان هستشولی وقتی سایت رو باز می کنم قیمت ها رو به ریال نشون می ده و من مجبورم دستی تغییرش بدم (البته وقتی تغییر می دم روی تومان می مونه و ok هست)از هر کامپیوتری که برای بار اول سایت رو باز می کنه همین مشکل هست و واحد پول روی ریال هستچه جوری مشکل رو حل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2014 واحد پول پیش فرض ابتدا انتخاب میشهبرای اطمینان کوکی ها رو پاک کنیدو یوزر جدید بسازید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2014 خوب ، چه نیازی هست دو تا واحد پول رو استفاده کنید؟! از مدیریت راحت یکیشون رو غیرفعال کنید . چون واقعا یه چیز اضافه و به درد نخور هست و جز مشکلات حسن دیگه ای نداره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payamkh59 ارسال شده در مرداد 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2014 خوب ، چه نیازی هست دو تا واحد پول رو استفاده کنید؟! از مدیریت راحت یکیشون رو غیرفعال کنید . چون واقعا یه چیز اضافه و به درد نخور هست و جز مشکلات حسن دیگه ای نداره . آخه توی یکی از پست ها خوندم که واحد پول ریال برای درگاه پرداخت ها مورد نیاز هست و حتماً باید باشه آیا این درسته؟واحد پول پیش فرض ابتدا انتخاب میشهبرای اطمینان کوکی ها رو پاک کنیدو یوزر جدید بسازید Sent from my Xperia using Tapatalk pro آقای دانوش من از روی کامپیوتری که تا حالا سایت رو باز نکرده تست کردم بحث کوکی ها منتفی هست به نظر من .... منظورتون از ساختن یوزر جدید چی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .