shakhs ارسال شده در مرداد 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2014 سلام دوستان من در ثبت محصول در پرستا شاپ مشکل دارم وقتی محصول رو ثبت میکنم و میرم صفحه اصلی و میخوام که روی جزئیات محصول کلیک کنم هیچی نمیاره و مینویسه:Error: Access denied for user 'infacein'@'localhost' (using password: NO)اینم آدرس سایتمoosoo.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مرداد 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2014 تنظیمات اولیه http://presta-shop.ir/forum/Thread-4774-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shakhs ارسال شده در مرداد 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2014 سلام مجددمن تظیمات اولیه رو هم طبق آموزش تکمیل کردم ولی بازم وقتی محصول ثبت میکنم و وقتی میرم تو صفحه سایت فروشگاه و روی محصول که کلیک میکنم تو صفحه جدید فقط این پیغام میاد Error: Access denied for user 'infacein'@'localhost' (using password: NO) لطفا یکی کمکم کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2014 سلامدیباگ رو روشن کنید تا خطاها مشخص بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2014 با بخش پشتیبانی هاستتون تماس بگیرین ، احتمالا یه مشکلی وجود داره تو هاست .اگه محصولی ثبت نکردین از اول نصب کنید پرستاشاپ رو . شاید درست نصب نکردین . این خطا مربوط به پایگاه داده هستش . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2014 نه دوست عزیز ، شما با پشتیبانی هاستتون تماس بگیرین و چک کنن ، اگه مشکل دیتابیس و اینا نداشت هاستتون ، اون موقع خیالتون از اون جانب راحت میشه و میشه فهمید که مشکل از پرستاشاپ نصب شده شماست . نصب پرستاشاپ 5 دقیقه زمان میبره ، داخل یه پوشه دیگه تو هاستتون ، یه پرستاشاپ جدید نصب کنید و ببینید رو اون هم همین مشکل رو دارین یا نه ، اگه داشتین که مسلما ایراد داره هاستتون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shakhs ارسال شده در مرداد 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2014 دوست عزیز با پشتیبانی سایتم تماس گرفتم این جواب رو داد پرستا شاپ نیاز به off بودن safemode دارد که safe_mode بر روی سرور های ما روشن است . خاموش کردن safe_mode مشکلات امنیتی خطرناکی ایجاد خواهد کرد چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2014 سلامدر صورت تمایل دسترسی به هاست و مدیریت رو برای من ارسال کنید تا بررسی کنم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2014 مشکل شما از ماژول هستیک ماژول که خطا داخلش داره نصب کردیدببینین کدوم ماژول رو جدید نصب کردید ، غیرفعال کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .