hesam_m728 ارسال شده در مرداد 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2014 سلام میخواستم بدونم چطوری میشه چند محصول آخر یک دسته خاص رو تو صفحه اصلی نشون داد؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2014 و بازارچه ماژولی برای اینکار هست فکر کنم ، اسمش آخرین محصولا ت شاخه ها در صفحه اصلی . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesam_m728 ارسال شده در مرداد 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2014 بله درجریان هستم ممنون از پاسختون. من فقط تکه کدشو میخوام که آخرین محصولاتو نمایش بده امکانش هست؟اینکه این ماژول روی ورژن 1.6 هم کار میکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesam_m728 ارسال شده در مرداد 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2014 میشه لطفا راهنماییم کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2014 دوست من کدش رو که نمیشه نوشت اینجا ، حتما به یک ماژول نیاز دارین ، با تغییرات در قالب نمیشه . میتونید ماژول محصولات پرطرفدار رو ویرایش کنید و ازش ماژول دلخواهتون رو دربیارین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .