rambod.elahi ارسال شده در مرداد 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2014 سلاموقتی روی گزینه لیست ماژول ها کلیک میکنم ، فقط ماژول های نصب نشده رو نمایش میدهمثلا در بخش قالب لیست ماژول ها فقط یک ماژول که نیاز به نصب داره رو نمایش میده و مابقی مانند اسلایدر و ... نمایش دهده نمیشنراهنمایی کنیدتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2014 سلامدوست عزیز چند لیست کشویی به عنوان فیلتر در بالای لیست وجود داره. از لیست دوم، گزینه "نصب شده و نصب نشده" را انتخاب کنید و روی فیلتر کلیک کنید و یا اینکه دکمه بازنشانی رو بزنید تا همه رو نشون بده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2014 در قسمت ماژول ها احتمالا ترتیب رو روی ماژول های نصب نشده قرار دادید دوست من. میتونید ترتیب رو روی ماژول های نصب شده و نصب نشده قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rambod.elahi ارسال شده در مرداد 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2014 اون قسمت فقط مربوط به نمایش ماژول ها در بخش ماژول ها هست عکس مشکل رو پیوست میکنمچون من قبلن دیدم یک تب مربوط به ماژول های نصب شده وجود داشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rambod.elahi ارسال شده در مرداد 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2014 من این ماژول رو هم نصب کردمو تنها ماژولی که نمایش داده میشه همین هستیعنی دیگر ماژول هایی که مربوط به قالب میشن رو نمایش نمیدهولی من قبلا تو همین نسخه این امکان رو دیدم ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2014 دوست من این بخش یک بخش تبلیغاتی هست برای پیشنهاد ماژول Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .