payamkh59 ارسال شده در مرداد 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2014 با درود من الان دارم روی قالب سایت کار می کنم و دارم اونو عوض می کنم به طور اتفاقی فایل 1_fa_0_sitemap.xml که توسط ماژول gsitemap ایجاد می شه رو چک کردم و خیلی وقت هستش که update نشده !!! آیا دلیلش تغییرات در قالب بوده؟؟ چه جوری مشکل رو حل کنم؟؟؟در قسمت پیکربندی ماژول به روز رسانی روی Daily است و یک بار هم بازنشانی صورت گرفته ولی مشکل حل نشده است. در ضمن پیغام برای update شدنش هم در قسمت notification آمده آیا پیشنهاد می گردد که ماژول Update بشه؟؟؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مرداد 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2014 توصیه میشه هیچ ماژولی رو اپدیت نکنید . به صورت دستی روی Generate Sitemap کلیک کنید و فایل 1_fa_0_sitemap.xml را درون گوگل وبمستر خود قرار دهید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .