pouyapor ارسال شده در مرداد 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2014 با سلام به همه دوستان و عزیزانمن یک قالب انگلیسی دیدم، خیلی خوشم اومده، خواستم ببینم چطور میشه انگلیسی همین قالب رو دانلود کنم، راهی هستاین هم ادرس قالبhttp://themeforest.net/item/london-premium-prestashop-theme-blog-15-16/full_screen_preview/6818284 ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2014 میتونید از بازارچه درخواست بدین تا براتون خریداری بشه از همون سایت . قیمتشون هم فکر کنم 60 دلار هست . اگر هم منظورتون اینه که به صورت ریپ شده و یا از جایی دانلود کنید ، باید خدمتتون عرض کنم ، حتی صحبت کردن از این کار در این انجمن ، خلاف مقرراته . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyapor ارسال شده در مرداد 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2014 ممنونم از راهنمایی شماخب خریداری توسط شما یا توسط خود من فرقی دارد؟ ( برای خودم نیز امکان خرید از اون سایت نیز وجود دارد)خریداری شما هم به همراه گرفتن لایسنس معتبر هست؟همچنین قالب رو بعد از خریداری اگر بخواهم شما زجمت ترجمه اون رو داشته باشید، چقدری هزنیه خواهد داشت(حدودا یا حداکثر قیمت رو بگید کافی هست)؟ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2014 اگه خودتون میتونید خریداری کنید خوب پس ایجاد این تاپیک برای چه منظوری بوده ؟! برای استعلام قیمت ، در بازارچه پیام بدین ، برآورد قیمت میشه در مورد ترجمه و ... ( در انجمن نمیشه قیمت رو گفت ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyapor ارسال شده در مرداد 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2014 درسته، ممنونمخواستم ببینم ارزان تر میشه، یا خیر، یا کلا ببینم به چه شکلی هست، چون در این زمینه اطلاعات زیادی نداشتمممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .