jaddi ارسال شده در مرداد 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2014 سلام دوستانمن تازه یه فروشگاه با پرستا 1.5.6.2 راه انداختم و از قالب ترمه پرو استفاده می کنمنمی دونم چرا موقعی که محصول رو اضافه یا کم میکنم تغییرات در محصولات جدید در وسط قالب اعمال میشه اما در قسمت محصولات پرطرفدار و یا سایر بخش به شکل قدیمش میمونه مثلا اگه یه محصول رو حذف کنم به جای تصویرش علامت سئوال میاد و وقتی روش کلیک میکنی میگه محصول مورد نظر موجود نیست خودم این مشکلو با خاموش کردن حافظه پنهان و یا فشردن دکمه روبروش clear smarty cache & atutoload cache برطرف کردم.آیا استفاده از این روش درست است راه دیگری هست؟labkits.ir/shopsمنتظر پاسختان هستمhttp://labkits.ir/shops [align=center].::فروشگاه اینترنتی لوازم و تجهیزات آموزشی::. LabKits.ir[/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2014 سلامدوست عزیز این به خاطر کش هست و برای مشتریانتون این اتفاق نمیفتهبرای اطمینان میتونید با یک مرورگر دیگه سایت رو ببینید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaddi ارسال شده در مرداد 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2014 آقا به خاطر کش مرورگر نیستاتفاقا دیروز با آقا بهمن صحبت کردم گفت علت دقیقشو نمیدونه پیشنهاد یه تاپیک تو انجمن دادنالان هم یه محصول تست گذاشتم با وجو اینکه تیک خانه خورده نه توی پرطرفدار میاد نه توی ماژول محصولت جدید سمت راستتا موقعی که گزینه ای که در پست اول گفتم را نزنم نشان داده نمیشهlabkits.ir/shopsسلام دوستانمن تازه یه فروشگاه با پرستا 1.5.6.2 راه انداختم و از قالب ترمه پرو استفاده می کنمنمی دونم چرا موقعی که محصول رو اضافه یا کم میکنم تغییرات در محصولات جدید در وسط قالب اعمال میشه اما در قسمت محصولات پرطرفدار و یا سایر بخش به شکل قدیمش میمونه مثلا اگه یه محصول رو حذف کنم به جای تصویرش علامت سئوال میاد و وقتی روش کلیک میکنی میگه محصول مورد نظر موجود نیست خودم این مشکلو با خاموش کردن حافظه پنهان و یا فشردن دکمه روبروش clear smarty cache & atutoload cache برطرف کردم.آیا استفاده از این روش درست است راه دیگری هست؟labkits.ir/shopsمنتظر پاسختان هستمhttp://labkits.ir/shops ضمنا تعداد محصولات در ماژول های مورد نظر روی 8 تنظیم است. [align=center].::فروشگاه اینترنتی لوازم و تجهیزات آموزشی::. LabKits.ir[/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در مرداد 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2014 سلاممن محصولاتی که اضافه کردید رو به شکل سالم و بدون مشکل می بینم.در همه بخش هایی که گفتید نمایش داده نمیشه داره نمایش داده میشه.اگر کار خاصی نکردید و هنوز برای شما مشکل وجود داره ولی برای من نه، من هم فکر میکنم مشکل یا از کش مرورگر شماست یا از کش آی اس پی شما. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaddi ارسال شده در مرداد 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2014 سلاممن محصولاتی که اضافه کردید رو به شکل سالم و بدون مشکل می بینم.در همه بخش هایی که گفتید نمایش داده نمیشه داره نمایش داده میشه.اگر کار خاصی نکردید و هنوز برای شما مشکل وجود داره ولی برای من نه، من هم فکر میکنم مشکل یا از کش مرورگر شماست یا از کش آی اس پی شما.یعنی شما الان محصول تست را در قسمت پرطرفدار و ماژول محصولات جدید سمت راست سایت میبینید.اگه از آی اس پیه باید چطوری تنظیم کنمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaddi ارسال شده در مرداد 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2014 با تشکر از RAMTIN و دوست عزیزم آقای معظمیمشکل را با بازنشانی ماژول های مربوطه حل کردمنمیدونم چش شده بود [align=center].::فروشگاه اینترنتی لوازم و تجهیزات آموزشی::.(دست ورزی های علوم تجربی)LabKits.ir[/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2014 نیاز به بررسی دقیق تر دارهاینجوری نمیشه نظر داد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در مرداد 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2014 یعنی شما الان محصول تست را در قسمت پرطرفدار و ماژول محصولات جدید سمت راست سایت میبینید.اگه از آی اس پیه باید چطوری تنظیم کنمممنونسلام بله دیروز این بخش هایی که میگفتید نمایش داده نمیشه و الآن هم اشاره کردید رو من میتونستم ببینم. ظاهراً فقط شما نمیتونستید ببینید که نشون دهنده وجود مشکل از سمت سیستم یا آی اس پی شماست.بعضی آی اس پی ها علتشو دقیق نمیدونم ولی تایم کش خیلی زیادی دارن و گاهی اوقات باعث میشن کاربر در دیدن تغییرات روی سایت یا هنگام تعویض هاست و... برای مدتی نسخه قدیمی و بدون تغییر رو ببینه که البته کم پیش میاد. با ضریب اطمینان بالایی مشکل از سیستم شماست نه آی اس پی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2014 در نسخه ۱.۵.۶ و بالاتر که شامل ۱.۶ هم میشه شما میتونید به بخش کارایی برید و با کلیک روی پاک کردن کش کش رو پاک کنید.در نسخه های قبل تر هم میتونید کامپایل رو روشن کنید و کش رو خاموش و صفحه رو ببینید تا تغییر کنه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .