snhasani ارسال شده در مرداد 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2014 سلام. با توجه به چندتا از تجربه های نه چندان خوشایندم در سرویس دادن شرکت ها برای پرستا، می خواستم ببینم دوستان هاستینگ داخلی یا خارجی مناسبی برای پرستا سراغ دارند که پرستا رو ساپورت کنن؟ و چه ویژگی های روی سرورهای هاست مهم که پشتیبانی بشه برای پرستا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaddi ارسال شده در مرداد 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2014 سلام دوست عزیزهاست نت افراز خوبه من ازش استفاده میکنمبخصوص سرعت سرورها و پشتیبانی خوبی که دارهتمام ماژول هایی مورد نیاز را بی چون و چرا برات فعال میکنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2014 سلامبه دلیل نوساناتی که سرویس دهنده ها دارند و عدم ثبات و نبود قوانین لازم در ایران، ما هیچ هاستی رو پیشنهاد نمیکنیم به اعضای خودمون.هاست نت افراز خوب بوده و خود من هم ازش سرویس دارم و راضی هستم ولی چند وقت پیش یکی از سرورهاش فکر میکنم کلا پرید و هیچ بک آپی هم نداشتند.میهن وب هاست هم خوب بوده تا دو هفته پیش که خبرهایی از مشکل دار شدن اون هم شنیدم.کلا در ایران نمیشه با اطمینان زیاد هاست خرید متاسفانه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snhasani ارسال شده در مرداد 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2014 سلامبه دلیل نوساناتی که سرویس دهنده ها دارند و عدم ثبات و نبود قوانین لازم در ایران، ما هیچ هاستی رو پیشنهاد نمیکنیم به اعضای خودمون.هاست نت افراز خوب بوده و خود من هم ازش سرویس دارم و راضی هستم ولی چند وقت پیش یکی از سرورهاش فکر میکنم کلا پرید و هیچ بک آپی هم نداشتند.میهن وب هاست هم خوب بوده تا دو هفته پیش که خبرهایی از مشکل دار شدن اون هم شنیدم.کلا در ایران نمیشه با اطمینان زیاد هاست خرید متاسفانه موفق باشیددرسته. خودم هم به این نتیجه رسیدم که روی ایرانی دیگه حساب باز نکنم. ولی از طرفی خارجی هم همشون خوب نیستن. مثلاً شرکت بزرگی مثل bluehost که پارتنر پرستا هم هست، پشتیبانی جالبی نداره و سرعت لود سایت پرستا هم توش نوسان داره. حالا اگه دوستان تجربه خوبی با هاستینگ های خارجی دارن، ممنون میشم در میون بگذارن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .