pouyapor ارسال شده در مرداد 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2014 با سلام و وقت بخیرمن هر چی در بخش ماژول ها می گردم مازول وارد سازی یا استخراج یک قالب رو توی پرستا 1.6 نمی بینم، آیا این گزینه حذف شده؟من پرستا رو از همین جا دانلود و نصب کردم، ممنونممن از بخش تنظیمات->قالب-> وارد کردن قالب رو پیدا کردم، افزودن از کامپیورتان، فایل زیپ شده قالب رو انتخاب کردم اما بعد از اینکه قالب آپلودش کامل شد، به همون صفحه بر می گرده، بدون اینکه تغییر بوجود بیاد، فقط این رو بگم این قالب انگلیسی هست و فارسی نشده، به اون ربطی داره؟مرسیآیا ممکنه تابعی از طرف سرور بسته باشه، که این بهش نیاز داشته باشه، ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2014 قالب به لیست اضافه میشه و بعد باید فعالش کنید. به محض استفاده وارد صفحه تنظیمات قالب میشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyapor ارسال شده در مرداد 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2014 با تشکر، اما هیچی به جایی اضافه نشده،مشکل می تونه از کجا باشه؟باید چی کاری رو انجام بدمممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2014 سلامدیباگ رو روشن کنید و مجددا این کار رو تکرار کنید ببینید چه خطایی میده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyapor ارسال شده در مرداد 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2014 با سلام و تشکر از شمامن مازول دیباگ رو نصب کردمEnable display errors for debuging روشن کردمDIsplay SQL errors هم روشن کردم و افزایش حافظه هم روی 256 مگابایت قرار دادم و مجددا این قالب رو وارد کردم، اما هیچ خطایی مشاهده نکردم؟دیگه نمی دونم!!!!!!!!!!!!اشما لطفا راهنمایی نماییدممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2014 دیگه نمیشه راهنمایی کرد . شما لطف کن دسترسی مدیریت بده ، بررسی میکنم برات . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyapor ارسال شده در مرداد 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2014 مرسی داداش توی یک پیام خصوصی با عنوان "آدرس دسترسی با فروشگاه" فرستادم مرسی، ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyapor ارسال شده در مرداد 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2014 سلام مجدداقا بهمن زحمت کشیدی سایت من رو بررسی کنی؟مرسی ممنونم از شمامشکل حل شد، ممنونممشکل از محدودیت فضای مجاز برای آپلود بود، مرسیدادم بالا بردن و درست شد، مرسی از همه شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .