nasserheidary ارسال شده در مرداد 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2014 ماژول رایگان بانک ملی مخصوص درگاه سداد برای نسخه 1.5prestatool.comdmtmellibank.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در مهر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2014 2روزه برایم یه مشکلی ایجاد شده مرحله پرداخت تا آخر پیش میره و پرداخت صورت میگیرهولی برای مشتری صفحه آخر که کد پیگیری واریز نمایش داده نمیشه روی ماژول به آدرس module/mellibank/validate گیر میکنه!-روی یک صفحه سفید ولی پرداخت صورت گرفته-و در پنل مدیریت هم تایید پرداخت را نشون میده-هم کد پیگیری ماژول را ریست هم کردم ولی فرقی نکرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kral2008 ارسال شده در مهر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 دروددر فرمی که برای بانک پرداخت میکنیم، برای مازول جدید، این دو ادرس زیر چی هستند؟(Silent Response)URL*1 وReceipt Page)URL*2 لطفا زودتر جواب دهید. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در مهر 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 با توجه به اینکه آدرس برگشتی بانک ملی جدیداً بصورت داینامیک شده در مقابل هر دو فیلد فوق می توانی فقط آدرس سایتت رو بنویسی والسلاممثال: www.yoursite.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kral2008 ارسال شده در آبان 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2014 سلاممن همه ی اطلاعات رو از شرکت سداد گرفتم و به ماژول وارد کردم،همه چی بخوبی کار میکنه.متشکر از شما. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kral2008 ارسال شده در آبان 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2014 مشکلاتی که مشاهد کردم:فقط یک مشکل اینه که بعد از پرداخت، ایمیلی حاوی فاکتور و اعلان پرداختبه ایمیل مشتری فرستاده نمیشه. در حالی که وقتی توسط فیش بانکی پرداختمیشه، این ایمیل ها ارسال میشه. توی فاکتور و صفحه ی سفارش، روش پرداخت رو Pasargad Peyment مینویسه! که باید بانک ملی باشه.----------------------این دومی رو چطور تغییر بدم؟ گشتم تو ماژول جایی پیداش نکردم که تغییرش بدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2014 فایل ترجمه رو باز کنید و تغییرش بدید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kral2008 ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 فایل ترجمه رو باز کنید و تغییرش بدید Sent from my Xperia using Tapatalk proدر فایل ترجمه، بدرستی ترجمه شده است. اما مشکل اینجاست که این متن قبل از ترجمه شدنش اونجا میشینه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در دی 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2014 با توجه به اینکه چند نفر از دوستان انجمن برای من پیام خصوصی فرستاده بودند که نسخه 1.4 این ماژول را می خواهند من هم از جناب شریف که نویسنده این ماژول هستند خواستم که زحمت نسخه 1.4 را هم بکشند که ایشان گفتند سرم شلوغ هست اما آماده خواهم کرد که 6 ماهی گذشت و متاسفانه انجامش ندادند من چند روزی روش کار کردم اما با توجه به اینکه زیاد به php وارد نیستم هر بار به مشکل بر خوردم و نتونستم برای نسخه 1.4 سازگارش کنم از دوستان محترم که به نوشتن ماژول آشنایی دارند خواهشمندم این ماژول را برای نسخه 1.4.9 هم سازگار کنند .در صورتیکه کسی زحمتش رو بکشه من اطلاعات سایت و هاست و درگاه را در اختیارش می گذارم تا راحت تستش بکنه.یا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2014 از اونجایی که نگاه ما به آینده هست توصیه میکنیم به نسخه جدید ارتقا بدن و از امکانات بیشتر استفاده کنند Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 از اونجایی که نگاه ما به آینده هست توصیه میکنیم به نسخه جدید ارتقا بدن و از امکانات بیشتر استفاده کنند Sent from my Xperia using Tapatalk pro با سلام و تشکر از جناب حیدری و پاسخ مدیر محترم مبنی بر ضرورت آینده نگری در فروشگاه های اینترنتی، که بسیار بجا و منطقی است، به هرحال تعدادی از دوستان به دلایل مختلف همچنان از 1.4.6.2 و سایر نسخ آن استفاده میکنند و طبیعتا ارتقاء به ورژن های بالاتر را همواره مدنظر داشته و لذت بردن از فضای زیباتر با امکانات بیشتر که نتیجه زحمات مدیران محترم و همکاران تیم پرستاشاپ فارسی است ، دلخواه همه است. لذا شایسته است مدیران و اهل فن دست این افراد را هم بگیرند تا در فاصله زمانی ارتقاء ورژن فروشگاه، گرفتار دستورالعمل های بدون انعطاف شبکه بانکی نشوند. سپاس مجدد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 همیشه میتونید جدیدترین نسخه پرستا رو در پوشه ای جدا در هاستتون نصب کرده و ماژول هایی که دارید روی آن ها تست کرده و چنانچه مشکلی نبود ارتقا بدیدتوجه کنید که در نسخه ۱.۶ بیشتر قالب ها و از جمله قالب پیش فرض ریسپانسیو هست و هر ماژولی که برای این نسخه استفاده کنید باید در موبایل و تبلت هم بهینه شده باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در بهمن 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2014 یه مشکلی هست ممنون میشم بگید ایراد از کجاستهاست بانک یا...؟ خیلی از مشتری ها گله میکنند که وقتی یک سفارش ثبت میشه موقع پرداخت این ارور براشون میاد: راه حل چیه!؟ http://upload7.ir/imgs/2014-11/90998592796666896911.jpg توی فاکتور و صفحه ی سفارش، روش پرداخت رو Pasargad Peyment مینویسه! که باید بانک ملی باشه.----------------------این دومی رو چطور تغییر بدم؟ گشتم تو ماژول جایی پیداش نکردم که تغییرش بدم.برای من هم دقیقا این مشکل هست-با ترجمه هم درست نشد:-( نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2014 فکر میکنم هر دو مشکل از ماژول باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 ماژ ول نیاز به ویرایش داره و از اونجایی که رایگان هست و تضمینی همناز طرف نویسنده داده نشده ممکنه مشکلاتی داشته باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 ماژول دانلود نمی شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
benhor ارسال شده در تیر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 سلامبانک 3تا پارامتر به من دادهTransactionKey(password): H553996373MerchantId(username) : 472555555TerminalId : 242524235در تنظیمات ماژول 4گزینه داریم به شرح زیر :ترمینالکد مشتریخط اتصالیکلید تراکنشمن به جای کد مشتری MerchantId(username) راقراردادم وبه جای کلید تراکنش TransactionKey(password) وترمینال راهمTerminalIdگرفته شده از بانک را وارد کردماما خط اتصالی رو نمیدونم چی وارد کنم؟ بانک هم میگه نمیدونم خط اتصال یعنی چی؟هم عدد 1 وهم عدد2 را امتحان کردم اما موقع خرید خطای زیر را می دهد:"مشکل در اتصال به بانک ملی ایران با مدیریت تماس بگیرید"لطفا راهنمایی نماییدماژول ایراد دارد یا تنظیمات را اشتباه وارد کردم، واقعا کلافه شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 ماژول درسته ، بخش خط اتصالی را خای بگذار بماند هیچ چیزی ننویس.ضمناً اطلاعات درگاه تان را اینجا ننویسید سریعاً پاکش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
benhor ارسال شده در تیر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 ماژول درسته ، بخش خط اتصالی را خای بگذار بماند هیچ چیزی ننویس.ضمناً اطلاعات درگاه تان را اینجا ننویسید سریعاً پاکش کنید.اطلاعات جهت نمونه است مقادیر واقعی نیستخالی گذاشتم اما باز هم خطای زیر را می دهد"مشکل در اتصال به بانک ملی ایران با مدیریت تماس بگیرید"کسی میتونه بگه مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 در سایت بانک ملی ثبت نام کردم و کد رهگیری هم دریافت کردم، نوشته بود به شعبه ای که حساب جاری داری مراجعه کنبه شعبه مربوطه مراجعه کردم، از شعب به نام استان البرز هست، رئیس با چشمانی از حدقه بیرون زده گفت درگاه چیست؟بیش از دو ساعت براش توضیح دادم که چی هست و به چه کار می آید، بعد به امور شعب و انفورماتیک و... زنگ زد، یک فرم هم پرینت گرفت و از روش برام خوند: ثبت نام متقاضیان دریافت درگاه سداد تا اطلاع ثانوی مقدور نمی باشد ، مراتب متعاقبا اعلام می گردد" رئیس ادامه داد که سداد اصلا توان و ظرفیت این کار رو نداره!در پی جدا سازی ثبت نام و درخواست درگاه بانک ملت از شرکت به پرداخت فکر می کردم بانک ملی بالاخره از این روند دولتی بودن و کند بودن ارائه خدمات توی حداقل این بخش در بیاد که ظاهرا ناتوان هست، پیش بینی می کنم امسال هم سال درگاه های بانک ملت باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 آی پی سرورتان را به بانک دادید؟ماژول درسته ، بخش خط اتصالی را خای بگذار بماند هیچ چیزی ننویس.ضمناً اطلاعات درگاه تان را اینجا ننویسید سریعاً پاکش کنید.اطلاعات جهت نمونه است مقادیر واقعی نیستخالی گذاشتم اما باز هم خطای زیر را می دهد"مشکل در اتصال به بانک ملی ایران با مدیریت تماس بگیرید"کسی میتونه بگه مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
benhor ارسال شده در تیر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2015 آی پی سرورتان را به بانک دادید؟ماژول درسته ، بخش خط اتصالی را خای بگذار بماند هیچ چیزی ننویس.ضمناً اطلاعات درگاه تان را اینجا ننویسید سریعاً پاکش کنید.اطلاعات جهت نمونه است مقادیر واقعی نیستخالی گذاشتم اما باز هم خطای زیر را می دهد"مشکل در اتصال به بانک ملی ایران با مدیریت تماس بگیرید"کسی میتونه بگه مشکل از کجاست؟بله دادماماهمچنان مشکل عدم اتصال باقی استخواهشمنداست راهنمایی نماییدهزینش رو هم تقدیم می کنم بانک میگه فعلا آی پی چک نمیشهبانک از من آدرس وب سرویس کدنویسی ماژول رو خواستکسی میتونه بهم بگه؟فقط سریع تا بتونم اعلام کنمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
benhor ارسال شده در تیر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2015 مشکل هنوز پا برجاست، بانک میگه تغییرات زیر باید اعمال شود : http://up2www.com/uploads/3788%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1.gif از مدیریت خواهشمندم در قبال پرداخت هزینه اگر میتونن تغییرات را به ماژول اعمال کنند وبدن تا ماژول اصلاح شده رو نصب کنمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2015 این تغییرات خیلی وقته انجام شده نیازی به هیچ تغییری نیست من همین ماژول را الان دارم تو سایتم استفاده می کنمضمناً آی پی از لحظه ای که درگاه برای شما ثبت میشه چک میشه . حتماً آی پی تان را بدهید ثبت کنند بعد چک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
benhor ارسال شده در تیر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2015 این تغییرات خیلی وقته انجام شده نیازی به هیچ تغییری نیست من همین ماژول را الان دارم تو سایتم استفاده می کنمضمناً آی پی از لحظه ای که درگاه برای شما ثبت میشه چک میشه . حتماً آی پی تان را بدهید ثبت کنند بعد چک کنیدآی پی ست شدهواقعا گیج شدمدر فایل dmtmellibank.php داخل ماژول خط212 آدرس رو قدیمی زدهوباید فکر کنمhttps://sadad.shaparak.ir باشهتغیرش دادم باز مشکل پا برجاست واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .