inamad ارسال شده در مرداد 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2015 کسی این ماژول رو تست کرده؟اگه ماژول ایرادداره حذفش کنید، تا وقت دیگران گرفته نشه، چون واقعا منو درگیر کرده وکار نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2015 دو پست بالاتر گفته شده. مشکل از سمت سایت شماست و به ماژول مربوط نیست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در مرداد 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2015 دوست عزیز ماژول به درستی کار می کنه روی نسخه 1.5 و 1.6 من دو تا سایت دارم هر دو به خوبی کار می کنند خودتان هم از لینک زیر می توانید تست کنید.ماژول توسط جناب شریف بصورت کاملاً حرفه ای کد نویسی شدهاز لینک زیر می توانید ماژول را تست کنیدhttp://nicpars.ir/shop اطلاعات ورود به مدیریت سایت تان و اطلاعات مرچنت که از بانک ملی گرفته اید را برایم پیام خصوصی بزنید بررسی کنم ، البته من آشنایی چندانی به برنامه نویسی ندارم در حد سواد خودم بررسی می کنم اگر حل نشد از بازارچه درخواست بدهید مدیران انجمن بررسی کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2016 تنظیمات باید به این گونه باشد این گزینه ها در ماژول وجود دارد: ترمینال Terminal ID: 15000415 کد مشتری Merchant ID:1587200040 خط اتصالی (این گزینه گویا دیگه کاربرد نداره و نیازی نیست چیزی وارد بشه) کلید تراکنش Transactionkey(password): J8000000PUY سلام بانک 3تا پارامتر به من داده TransactionKey(password): H553996373 MerchantId(username) : 472555555 TerminalId : 242524235 در تنظیمات ماژول 4گزینه داریم به شرح زیر : ترمینال کد مشتری خط اتصالی کلید تراکنش من به جای کد مشتری MerchantId(username) راقراردادم وبه جای کلید تراکنش TransactionKey(password) وترمینال راهمTerminalIdگرفته شده از بانک را وارد کردم اما خط اتصالی رو نمیدونم چی وارد کنم؟ بانک هم میگه نمیدونم خط اتصال یعنی چی؟هم عدد 1 وهم عدد2 را امتحان کردم اما موقع خرید خطای زیر را می دهد: "مشکل در اتصال به بانک ملی ایران با مدیریت تماس بگیرید" لطفا راهنمایی نماییدماژول ایراد دارد یا تنظیمات را اشتباه وارد کردم، واقعا کلافه شدم من هم دقیقا همین مشکل شما رو دارم اگر راهی پیدا کردین اینجا بگین تا دیگران هم بهره ببرند واکنش ها : hadishad 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2016 دوستان گرامی ماژول پرداخت بانک ملی کلا تغییر کرده. باید این ویرایش رو دریافت و نصب کنید. مشکلات پیشین رو دیگه نداره و کار می کنه:http://www.prestastore.ir/payment-gateway/32-payment-gateway-melli.html پیروز و سربلند باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
brilliant ارسال شده در آذر 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2016 دوستان گرامی ماژول پرداخت بانک ملی کلا تغییر کرده. باید این ویرایش رو دریافت و نصب کنید. مشکلات پیشین رو دیگه نداره و کار می کنه:http://www.prestastore.ir/payment-gateway/32-payment-gateway-melli.html پیروز و سربلند باشیددرگاه سداد کار نمی کند.اصلا در قسمت پرداخت نشان داده نمی شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .