jaddi ارسال شده در مرداد 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2014 دوستان سلام ارور فوق را توی صفحه ثبت حساب کاربری باهاش برخورد می کنم.از عزیزان فروشگاه دار تا حالا کسی با این مشکل برخورد نکرده؟ البته با ایمیل های مختلف چک کردم اما بازم همینه!!! http://labkits.ir/shops/%D8%AA%D8%A3%DB%8C%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D9%88%DB%8C%D8%AA?back=my-accountBlocked domain. Use another email address نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در مرداد 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2014 سلامآقای جدی ماژولی نصب نکردید که باعث این مشکل شده باشه؟ تا جایی که بررسی کردم پیغام خطای Blocked domain. Use another email address در ترجمه های پیغام های خطا، ترجمه های قالب، مدیریت و باقی بخش های پرستاشاپ نبود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaddi ارسال شده در مرداد 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2014 سلامآقای جدی ماژولی نصب نکردید که باعث این مشکل شده باشه؟ تا جایی که بررسی کردم پیغام خطای Blocked domain. Use another email address در ترجمه های پیغام های خطا، ترجمه های قالب، مدیریت و باقی بخش های پرستاشاپ نبود. سلام جناب معظمی نه این از اولش اینطور بوداولش گفتم شاید به خاطر سفارشی کردن سبد باشه اما توی سایت سفارش.کام دیدم همچین مشکلی نیست و اینکه دقیقا از همین قالب و سبد در فروشگاهم استفاده میکنم. تا حالا به این جنبش فکر کردید که چرا هر چی اتفاقه بار اولی برای من میفته :D به هر حال ممنون که پیگیر مسئله هستید. .::فروشگاه اینترنتی لوازم و تجهیزات آموزشی::.(دست ورزی های علوم تجربی)LabKits.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaddi ارسال شده در مرداد 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 دوستان سلام ارور فوق را توی صفحه ثبت حساب کاربری موقع عضویت باهاش برخورد می کنم.از عزیزان فروشگاه دار تا حالا کسی با این مشکل برخورد نکرده؟ البته با ایمیل های مختلف چک کردم اما بازم همینه!!! http://labkits.ir/shop/%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8-%D9%85%D9%86 دوستان کسی نظری نداره؟ Sent from my C6603 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 سلامنیاز به بررسی فنی دارهاحتمالا ماژولی رو ارتقاء دادیدبه هر حال تا بررسی دقیق نشه نمیشه نظر داد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .