callipaint ارسال شده در مرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2014 با سلام در پرستاشاپ ازکجا معلوم میشه که محصولی که وارد شده توسط کدوم کارمند وارد سایت شده و از کجا میتونیم آمار فروش محصولات یک کارمند خاص رو گیر بیاریمدر کل میخوام بدونم چجوری میتونیم فروش گروهی راه بندازیم یعنی توی سایت ما چندین نفر بتونن محصول بفروشندسایت ما مرکز فروش فایل مجدشاپhttp://majdshop.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2014 هیچ جورمگر اینکه یه ماژول حرفه ای براش بدین واستون بنویسن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2014 پرستاشاپ اسکریپت فروشگاهی هست و چیزی که شما میخواید مارکت یا همون بازارچه هستمن در حال نوشتن این ماژول هستم اما بدون شک قیمت بالایی خواهد داشت Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Y.a.s.h.a.r ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 دوستان من در ساخت کارمند و مدیر و... مشکل دارماکانتشون رو میسازم و... ولی اصلا لاگین نمیکنه و خطا میده؟ مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 سلامدیباگ رو روشن کنید و خطاهای سرور رو هم بررسی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kade_a55 ارسال شده در آذر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2014 سلام. کارمندان من وقتی وارد بخش مدیریت فروشگاه می شوند مثلا در بخش محصولات . اخطاری ظاهر می شه که "شما نمی توانید این قسمت را ویرایش کنید." اما به راحتی می توانند مثلا تعداد محصولات را ویرایش کنند. لطفا راهنمایی کنید که چگونه می توانم مانع ویرایش آنها شوم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2014 این مشکل طبیعی نیست و نیاز به بررسی داره. در انجمن نمیشه کمکی کرد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kade_a55 ارسال شده در دی 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2014 ببخشید یعنی بایستی چکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2014 سلامبا شماره دانوش جان که در بازارچه قرارداده شده تماس بگیرید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .