hairtools ارسال شده در مرداد 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2014 سلامببخشید من چجوری باید برای یک محصول چند رنگ بزارم که مشتری بتونه رنگ رو انتخاب کنه و محصول با اون رنگ براش فرستاده بشه؟ واکنش ها : [email protected] 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2014 از بخش ترکیبات . توضیح دادنش طولانیه . سعی میکنم یه فیلم آموشی تا فردا براتون بذارم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hairtools ارسال شده در مرداد 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2014 ممنونمشکلم حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_00731 ارسال شده در خرداد 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2017 با سلام به اساتید عزیز من این مشکل رو دارم و هر چی هم سرچ میکنم چی پیدا نمیکنم ممنون میشم راهنمایی کنید سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2017 مراحلی که طی میکنید و با مشکل مواجه میشید رو اینجا بنویسید تا راهنمایی بشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در آبان 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2017 سلامفرضا من یک محصول با چند رنگ دارم. میخوام وقتی روی رنگ های مختلف کلیک میشود همون محصول با رنگ مورد نظر ظاهر شود. چگونه این امر ممکن است؟ ممنون میشم راهنمایی کنید واکنش ها : [email protected] 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آبان 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2017 با سلام ابتدا از منو کاتالوگ >> ترکیب ها (مشخصه ها) ترکیب رنگ با مقادیرش رو تعریف کنید. سپس از منو کاتالوگ >> محصولات، محصول رو ایجاد کنید. بعد از آپلود کردن تصاویر مربوط به محصول، از تب ترکیبات مربوط به محصول ترکیب رنگ را انتخاب کنید و تصاویر مربوط به همون رنگ رو تیک بزنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Royka ارسال شده در بهمن 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2017 سوال خوبی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .