termeh-shop ارسال شده در مرداد 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2014 سلام دوستانميشه لطفا به من كمك كنيد تا هدر فروشگاه رو وسط چين كنم اين آدرس فروشگاه هست : termeh-shop . com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2014 دوست عزیز ، قالب شما مطمئنا طراح داره و یا از جایی خریداری کردین ، برای تغییرات به فروشنده یا طراح قالبتون مراجعه نمایید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
termeh-shop ارسال شده در مرداد 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2014 اگر ايشون كارشونو درست انجام ميدادن من مجبور نميشدم تو اين فروم تاپيك بزنماگر با تغيير يك كد امكان رفع مشكل هست ممنون ميشم بفرماييد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2014 خوب ، این تقصیر شماست . اگه طراح کوتاهی کرده باید به خودش بگین تا حل کنه ( یعنی باید پیگیری کنیدو رها نکنید ، البته من مشکلی نمیبینم تو سایتتون از جهت هدر ، هدر که نباید وسط چین باشه ، تو دموی انگلیسی قالب هم همین شکلیه ) . در ضمن بفرمایین از کجا خریداری کردین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .