jaddi ارسال شده در مرداد 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2014 سلامدوستان آیا راهی برای تغییر شناسه در تصویر پیوست هست؟برام مهمه که بتونم تغییرش بدم .::فروشگاه اینترنتی لوازم و تجهیزات آموزشی::. LabKits.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2014 سلامنیاز به بررسی دقیق دارهمیتونید از دیتابیس عوضش کنید ولی ممکنه سایت دچار اختلال بشهدلیل تغییرتون چیه ؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaddi ارسال شده در مرداد 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2014 سلامنیاز به بررسی دقیق دارهمیتونید از دیتابیس عوضش کنید ولی ممکنه سایت دچار اختلال بشهدلیل تغییرتون چیه ؟ موفق باشیدمن یه فروشگاه جدید درست کردم قدیمیه رو میخوام که حذفش کنم الان گوگل قدیمه رو با آدرس پیوست به عنوان اولین لینک پیجو بالا میارهالان میخوام که فروشگاه جدیدو جای قبلیه بذارم و بعضی از لینک های مهمو مثل فروشگاه قبلی ست کنم. همه آدرسو میتونم تغییر بدم غیر از اون عدد مربوط به شناسه که تغییر نمی کنه .::فروشگاه اینترنتی لوازم و تجهیزات آموزشی::. LabKits.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2014 با تغییر مقدار auto increment در دیتابیس میتونید عدد شروع رو عوض کنید. مثلا بگید از ۱٠٠٠ شروع بشه. اما در کل به نظر من نیازی نیست. گوگل به مرور زمان لینک ها رو اصلاح میکنه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .