rayas ارسال شده در مرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 سلام و عرض ادب. من میخوام یک فروشگاه با پرستا شاپ راه اندازی کنم.چند ماه پیش قالب بوته رو خریداری کردم.میخواستم فروشگاهم رو با پرستا 1.6 راه اندازی کنم. توی توضیحات قالب بوته نوشته شده بود که برای پرستا 1.5.2 تا 1.5.4.1 سوالم این هست که میتونم از این قالب برای پرستا 1.6 استفاده کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 فعلا خیرتا زمانی که توسط طراح قالب اعلام بشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rayas ارسال شده در مرداد 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 میشه بگید نام کاربری طراح قالب بوته چی هست؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 تمامی قالب ها تاپیک اختصاصی برای خودشون تو انجمن دارن ، قالب بوته نیز همینطور . اگه به تاپیک اختصاصی قالب برین و سوالتون رو مطرح کنید هم زودتر جواب میگیرین و هم طراح قالب رو راحت پیدا میکنید ( استارتر تاپیک طراح قالبه معمولا ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .