jaddi ارسال شده در مرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 دوستان خوشحال میشم نظراتتون رو در مورد فروشگاه اعلام کنید. http://labkits.ir موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 در صفحه اصلی تو ستون وسط از بنر استفاده کنید بین محصولات پرطرفدار و جدید . منظور از بنر ، استفاده از یه ماژول تبلیغاته که عکس هایی رو برای تبلیغات درون فروشگاهیتون بتونید بذارین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaddi ارسال شده در مرداد 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 در صفحه اصلی تو ستون وسط از بنر استفاده کنید بین محصولات پرطرفدار و جدید . منظور از بنر ، استفاده از یه ماژول تبلیغاته که عکس هایی رو برای تبلیغات درون فروشگاهیتون بتونید بذارین .ممنون از لطفی که داشتید بهمن خانیه سوال بهترین فرمتی که میشه برای عکس تو فتوشاپ تعریف کرد چیهمنظور از بهترین کم حجم بودنش و کیفیت تصویر و ... حقیقتا توی سایت gtmetrix.comیه سری اطلاعات میده اما نمیدونم دقیقا چیکار کنم که سرعت لودش بیشتر بشه؟اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 بستگی داره عکستون چی باشه و چه اندازه ای باشه : برای عکسای کوچک تر از 50*50 پیکسل بهترین فرمت : gifبرای عکسای بزرگتر و عکسایی که رنگ و کیفیتشون مهمه : jpg کافیه موقع ذخیره تو فتوشاپ save as web رو بزنید و کیفیت رو روی 65 بذارین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaddi ارسال شده در مرداد 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 بستگی داره عکستون چی باشه و چه اندازه ای باشه : برای عکسای کوچک تر از 50*50 پیکسل بهترین فرمت : gifبرای عکسای بزرگتر و عکسایی که رنگ و کیفیتشون مهمه : jpg کافیه موقع ذخیره تو فتوشاپ save as web رو بزنید و کیفیت رو روی 65 بذارین .مرسی بابت پاسختوناما قسمت دوم سوال بی جواب موند؟راهی به نظرتون میرسه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 باید لینک بدین اون گزارش رو . من که نمیدونم چی نوشته . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaddi ارسال شده در مرداد 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 باید لینک بدین اون گزارش رو . من که نمیدونم چی نوشته .حقیقتا فک کنم مشکل اساسی توی این زمینه داشته باشه اما دقیق نمی دونم از کجا میتونه باشهاگ بشه خودتون یه بررسی از طریق سایت gtm انجام بدید عالی میشه( هر چند میدونم توقعه بی جاییه)بازم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 مناسبه ، هیچ کاری نیاز نیست انجام بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .