radiomandegar ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 سلام متاسفانه من هرچقدر دنبال ماژول درگاه پرداخت زرین پال را گشتم پیدا نکردم برای ورژن 1.6 رو میخواستم حل شد پیدا شد این نسحه برای ورژن های قدیمی تر هست اما در نسخه 1.6.0.6 کار کرد لینک برای دانلود برای شما میزارم zarinpalpayment.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 باید همون نسخه 1.5 رو دانلود کنید. جواب میده روی 1.6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
radiomandegar ارسال شده در مرداد 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 باید همون نسخه 1.5 رو دانلود کنید. جواب میده روی 1.6نصب کردم کار نکرد ورژن پرستا شاپ من هم از همین انجمن هست لینک نسخه 1.5 که کار میکنه رو میتونید بدید تا دانلود کنم !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 کار نکرد یعنی چی؟ نصب نشد؟ به بانک نمیره؟ برگشت کار نمیکنه؟ صفحه سفید میده؟همینطوری یک کلمه بگید کار نمیکنه مفهومی از نظر فنی نداره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
radiomandegar ارسال شده در مرداد 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 کار نکرد یعنی چی؟ نصب نشد؟ به بانک نمیره؟ برگشت کار نمیکنه؟ صفحه سفید میده؟همینطوری یک کلمه بگید کار نمیکنه مفهومی از نظر فنی نداره.زمانی که نصب کردم گفت با موفقیت نصب شد اما تو قسمت ماژول ها نشونش نمیده و حالا من نمیدونم نسخه را درست نصب کردم یا نه به خاطر ندارم که از کجا دانلودش کردم . اگر شما پیشنهادی دارید مبنی بر اینکه فایل رو از لینک مخصوصی دانلود کنم معرفی کنید لطفا. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoReNu ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 کار نکرد یعنی چی؟ نصب نشد؟ به بانک نمیره؟ برگشت کار نمیکنه؟ صفحه سفید میده؟همینطوری یک کلمه بگید کار نمیکنه مفهومی از نظر فنی نداره.زمانی که نصب کردم گفت با موفقیت نصب شد اما تو قسمت ماژول ها نشونش نمیده و حالا من نمیدونم نسخه را درست نصب کردم یا نه به خاطر ندارم که از کجا دانلودش کردم . اگر شما پیشنهادی دارید مبنی بر اینکه فایل رو از لینک مخصوصی دانلود کنم معرفی کنید لطفا.سلامشما ماژول درگاه پی لاین رو هم نصب دارید؟ اگر آره فکر کنم من هم این مشکل رو باهاش داشتم و بهم گفتن که با ماژول پی لاین هم خونی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
radiomandegar ارسال شده در مرداد 31، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2014 نه من هیچ ماژول درگاه پرداختی رو ندارم لطفا یک لینک سالم درگاه رو به بنده معرفی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2014 ماژول زرین پالی که در انجمن و بازارچه هست از نسخه 1.4 تا 1.6 جواب میده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
radiomandegar ارسال شده در شهریور 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 ماژول زرین پالی که در انجمن و بازارچه هست از نسخه 1.4 تا 1.6 جواب میده. در حال حاضر این ماژول نصب شده است: zarinpalpaymentمن یک بار پاکش کردم دوباره نصبش کردم که این پیغام رو میده به من فابل ها رو هم از داخل هاست قسمت ماژول پاک کردم اما وقتی دوباره نصب می کنم و میخوام که تو قسمت ماژول ها وقتی میخوام نصبش کنم این پیغام باز میشه چکاری رو میتونم انجام بدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
radiomandegar ارسال شده در شهریور 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 حالا باید چیکار کنم ؟ در حال حاضر این ماژول نصب شده است: zarinpalpaymentمن یک بار پاکش کردم دوباره نصبش کردم که این پیغام رو میده به من فابل ها رو هم از داخل هاست قسمت ماژول پاک کردم اما وقتی دوباره نصب می کنم و میخوام که تو قسمت ماژول ها وقتی میخوام نصبش کنم این پیغام باز میشه چکاری رو میتونم انجام بدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2014 یک بار دیگه از انجمن بگیرید و نصب کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
radiomandegar ارسال شده در شهریور 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2014 یک بار دیگه از انجمن بگیرید و نصب کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proحل شد سپاسگذارم لینک فایل سالم رو اینجا میزارمzarinpalpayment.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdad sepah ارسال شده در آبان 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 آقا من نفهمیدم آخر زرین پال روی 1.5 نصب میشه یا نه ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 بله نصب میشه کار هم میکنه ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .