kar24 ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 با سلام اینجانب قبلا پرستاشاپ رو روی دامنه unpnu.com نصب کردم ولی الان به مدیر هاستم گفتم که دامنه tahacomputer.ir رو روی هاست ست کنه. و از وقتی دامنه رو ست کردم با این خطا مواجه http://www.unpnu.com/?controller=404 میشم خواهشا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 اید برید به بخش تنظیمات سئو و آدرس ها و در انتهای صفحه آدرس رو تغییر بدذید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kar24 ارسال شده در مرداد 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 سلام دوست عزیز الان سایت رو اصلا بالا نمیاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 باید تو دیتابیس تو جدول ps_shop_url آدرس دامنه جدیدتون رو قرار بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kar24 ارسال شده در مرداد 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 درود دوست عزیز الان سایت رو بالا میاره ولی میگه صفحه موجود نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 سلاماولا شما از نسخه انجمن ما استفاده نمیکنید !!!به قسمت مدیریت دسترسی دارید ؟اگه دارید به منوی سئو برید و روی ذخیره کلیک کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kar24 ارسال شده در مرداد 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 ممنون دوست عزیز درست شد. فدات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sanesta ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 سلام دوستانمنم سایتم رو از یه هاست به یه هاست دیگه با دامین متفاوت انقال دادم ولی چندتا مشکل پیدا کردم.. فقط صفحه اول رو میاره و بقیه صفحات رو مینیویسه که در دسترس نیست وقسمت ثبت محصولات کلا قاطی کرده و نمیشه محصولی ثبت کرد http://uplod.ir/dct8hnvo1oro/Desktop.zip.htmدوستان صفحات جانبی درست شد..ولی هنوز نمیشه محصولی ثبت کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 نمیشه محصولی ثبت کرد یعنی چی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sanesta ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 تو عکس ها نشون دادم...گزینه هاش فعال نیستن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 سلامآدرس سایتتون ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sanesta ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 ممنون دوستان مشکل حل شد.دقیق نمیدونم مشکلم کجا بود.. دوباره نصب کردم ولی این دفعه درسته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در مرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2015 با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم بنده به تازگی دامنه سایت را تغییر دادم و آدرس جدید را در قسمت سئو و urlها تنظیم کرده و در تمام بخشها مشکلی با دامنه جدید نیست - فقط در قسمت تصاویر داخل صفحه محصولات مشکل دارم از کدام قسمت می توانم آدرس زیر را تغییر دهم؟ عکس اصلی محصولات مشکلی ندارد فقط تصاویر داخل هر محصول که در ادامه توضیحات مربوطه درج شده به آدرس جدید تغییر نمیکند و نشان داده نمیشه با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2015 سلامبه صفحه سئو و urlها برید و روی ذخیره کلیک کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در مرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2015 سلامبه صفحه سئو و urlها برید و روی ذخیره کلیک کنید موفق باشیدسلام ممنون بابت راهنمایی شما اما با این کار هم مشکل برطرف نشد - از پنل هاست جایی نیست که دقیقا بشود این بخش را تغییر داد؟ /www.my site.ir/img نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .