mjafari27 ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 سلام ماژول جستجوی لایه ای من را ببینید تمامی محصولات من ناموجود است ولی جستجوی لایه ای تمام انها را موجود نشان میدهدhttp://buysa.ir/17-%D9%84%D9%BE-%D8%...86%D8%A8%D9%8A چکار کنم تا درست نمایش بدهد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 تفاوت هست بین موجودی و موجود بودن.برداشتن علامت موجود برای سفارش موجودی را صفر نمیکند.از طرفی شما می توانید با داشتن موجودی در انبار و با علامت زدن موجود برای سفارش، خرید آنلاین را غیرفعال منید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mjafari27 ارسال شده در مرداد 31، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2014 مشکل از اینجا نیستبخاطر اینکه هم موجودی تمام محصولات من صفر است هم اینکه فقط برای نمایش را انتخاب کرده ام ولی تمام محصولات را موجود نمایش میدهد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2014 این ماژول در نسخه 1.5 ظاهرا باگ داره. من در حال بررسی هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mjafari27 ارسال شده در شهریور 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2014 یک دوستی می گفت که مشکل از ترجمه است و باید بروم بومی سازی قسمت ترجمه و موجود را به نا موجود تغییر بدهم .درسته؟فکر کنم اینطوری هم مشکل حل نشه چون چند تا از محصولات را هم موجود کردم اگر ترجمه جابجا باشه باید انها را ناموجود نشان بدهد که اینکار را نمی کند و همه را موجود نشان میدهد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2014 اون دوستی که اینو گفته قطعا هیچ سواد درستی از پرستاشاپ نداشته. این مسخره ترین راه حلی هست که شنیدم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mjafari27 ارسال شده در شهریور 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2014 خب شما چه راه حلی را پیشنهاد میدید؟اینکه میگید یه باگ است یعنی چی؟یعنی من هیچ راهی ندارم که جستجو ام درست بشه؟ یعنی هر کسی با نسخه 1.5 کار میکنه با جستجو مشکل دارد؟این گزینه برای من خیلی مهم است به نظر شما باید چکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2014 راه حل در حال بررسی است دوست من. اگر مشکل رو پیدا کردم در انجمن منتشر میکنم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .