MErvecity ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 سلام دوستان من اولین باره از این اسکریپت استفاده می کنموقتی خواستم تست کنم محصولاتووقتی رو گزینه افزودن به سبد میدیماین ارور رو می دهImpossible to add the product to the cart.textStatus: 'parsererror'errorThrown: 'SyntaxError: Unexpected token <'responseText: و مشکل دومعکس های فروشگاه باز نمی شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 سلامآدرس سایتتون رو بذارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MErvecity ارسال شده در مرداد 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 neshel4x4.tk/shopگفتم شاید به خاطر ورژن باشهورژن قبلی رو نصب کردمبازم اون مشکل رو دارهنه عضو می گیرهنه سبد پر می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2014 فروشگاهتون که بالا نیومد واسه من. هاستتون رو از کجا تهیه کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MErvecity ارسال شده در مرداد 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2014 فروشگاه رو دیشی غیر فعال کردمالان می خوام 2باره ورژن 1.6 رو بریزم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2014 مشکل شما تداخل کوکی هستکوکی مرورگر رو پاک کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .