farzad.dm ارسال شده در مرداد 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2014 با سلام و خسته نباشید مشکل فوق از این قرار هست که وقتی برای یک محصول عکس آپلود می کنم در صفحه محصول در فروشگاه , آخرین عکس از عکس های کوچک که زیر عکس بزرگ قرار میگیره نمایش داده نمیشه با توجه به اینکه دانوش جان گفتند مشکل قالب پرستا هست گفتم اینجا عنوان کنم اگه دوستان کسی تونسته حلش کنه لطفا راهنمایی کنه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2014 شما احتمالا با دادن direction:ltr به والد اون بخش میتونید مشکل رو حل کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در مرداد 31، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2014 شما احتمالا با دادن direction:ltr به والد اون بخش میتونید مشکل رو حل کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proسلام واقعا ممنون بابت راهنمایی مشکل برطرف شد کاری که انجام دادم رو با اجازه اینجا قرار میدم تا دوستان دیگه هم بتونن استفاده کنن : 1.به مسیر : \themes\default-bootstrap\css بروید 2.فایل product_rtl.css را باز کنید 3.در Line 112 عبارت #thumbs_list { overflow: hidden; float: right; width: 392px; } را به #thumbs_list { overflow: hidden; float: right; width: 392px; direction: ltr} تغییر دهید با تشکر مجدد از دانوش جان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2014 ارسال شما رو اصلاح کردم. اشتباهی داشتید که باعث مشکلات دیگه میشد https://github.com/PrestaShopIran/Prestashop-Persian/commit/2f9d7204fee5e740fae0cf1b8287b621c57c429c نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 داداش منم این مشکل رو داشتم طبق اموزش پست سوم تغییرات رو انجام دادم اما رفرش ه میکنم صفحه رویک لحظه تمامی تصاویر محصولات رو نمایش میده بعد غیب میشن تصاویر... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 میتونید فایل زیر رو دانلود کنید و قرار بدیدhttps://github.com/PrestaShopIran/Prestashop-Persian/raw/1.6.0.6.p/themes/default-bootstrap/css/product_rtl.css نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در شهریور 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 با سلام دانوش جاناین فایلی که قرار دادین برای قالب پیش فرض پرستا 1.5 هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 خیر فقط برای نسخه 1.6.0.6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 میتونید فایل زیر رو دانلود کنید و قرار بدیدhttps://github.com/PrestaShopIran/Prestashop-Persian/raw/1.6.0.6.p/themes/default-bootstrap/css/product_rtl.cssدانوش عزیز بنده این کارو کردم اما بازم مشکل مثل قبل هستیک بار کمپایل هم کردم تغییری نکردتصاویر محصولات یک لحظه نمایش داده میشه بعد سریع غیب میشه... لینک سایت منwww.iroption.com/shop/al4-solenoid-valves.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2014 سلامدوستان مشکل حل نشده هنوز ممنون میشم پیگیری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 راه حل تست شدهدوستان دیگه اگر مشکل دارند اعلام کنند تا بررسی بشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hmisland ارسال شده در شهریور 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2014 آقای دانوش من هم direction: ltr} رو اضافه کردم تست کردم که دقیقا اول میاره بعد غیب میشه.و هم فایل شمارو کامل جایگزین کردم روی نسخه 1.6.0.6 که هیچ تاثیری نشون نمیده، در واقع حتی دیگه نمیاد که غیب بشه.مشکل به قوت خودش باقیه، زیر عکس اصلی فقط 2 عکس انگشتی نشون میده و عکس یا عکس های بعدی نمایش داده نمی شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2014 بررسی میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedssn ارسال شده در آذر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 با سلامفایلی که گذاشته بودید حذف شدهاما تغییراتی که گفته بودید را اعمال کردم عکس آخری را در صفحه محصول بصورت Thumbnail نشان نمیدهد. میتوان یک کلک ساده زد تا راه حل ارائه شود، تصویر آخر را دو بار قرار داد. بررسی میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 اصلاحیه پرستاشاپ ۱.۶.٠.۶ را دانلود کنید. علاوه بر این مشکل مشکلات دیگه ای هم حل میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .