TOWHEN ارسال شده در شهریور 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 دوستان من الان آخرین ورژن رو نصب کردم از همینجا و مشکل من این هست که بعد از نصب با این که زبان انگلیسی هست، همه چی راست چینه. و وقتی زبان رو فارسی میکنم همه چی چپ چین میشه مشکل با تنظیم قسمت زبان ها در بومی سازی حل شد.عجیبه که زبان انگیسی روی راست به چپ و زبان فارسی روی چپ به راست تنظیم شده بود. کسی میدونه چطور میتونم اندازه فونت بخش مدیریت و نوع فونت رو تغییر بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در شهریور 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 من پاسخ مشکل شما رو نمیدونم ولی این سوال برم ایجاد شد که اگر میخواستین محیط مدیریت انگلیسی داشته باشین چرا بسته بومی رو دانلود و نصب کردین؟ از نسخه اصلی استفاده می کردین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
TOWHEN ارسال شده در شهریور 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 من پاسخ مشکل شما رو نمیدونم ولی این سوال برم ایجاد شد که اگر میخواستین محیط مدیریت انگلیسی داشته باشین چرا بسته بومی رو دانلود و نصب کردین؟ از نسخه اصلی استفاده می کردین.من نگفتم محیط انگلیسی میخوام، یک بار دیگه پست قبلیمو با دقت بخونید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در شهریور 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 من پاسخ مشکل شما رو نمیدونم ولی این سوال برم ایجاد شد که اگر میخواستین محیط مدیریت انگلیسی داشته باشین چرا بسته بومی رو دانلود و نصب کردین؟ از نسخه اصلی استفاده می کردین.من نگفتم محیط انگلیسی میخوام، یک بار دیگه پست قبلیمو با دقت بخونید. مشکل من این هست که بعد از نصب با این که زبان انگلیسی هست، همه چی راست چینه. این جمله فقط یک معنی میده اونم اینه که شما پرستاشاپ پارسی رو با زبان انگلیسی نصب کردید. حالا اگر شما معنی دیگه ای مد نظرتونه، دارین بد بیان میکنین.یکبار دیگه نصب کنید و اینبار در مرحله اول نصب زبان پارسی رو انتخاب کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .