TOWHEN ارسال شده در شهریور 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 سلامبا توجه به نبود ماژول پرداخت کاملی برای این ورژن، آیا توصیه میشه که از ورژن 1.5 استفاده کنیم؟همچنین آیا ممکنه که ماژول های سازگار با 1.5 روی 1.6 هم کار کنند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 کار میکنند اکثرا ، از کجا میدونید کمبود داریم ؟! امتحان نکرده چرا میگین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
TOWHEN ارسال شده در شهریور 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 کار میکنند اکثرا ، از کجا میدونید کمبود داریم ؟! امتحان نکرده چرا میگین کمبود رو از این لحاظ گفتم که تمامی ماژول های توی سایت نوشته سازگار با 1.5واسه 1.6 چیزی نیست. حالا این که اکثرا روی 1.6 نصب بشن و کار کنن چه حرف دیگستمن به ماژول زرین پال و حمل و نقل پستی نیاز دارم.به نظرتون نسخه 1.6 نصب کنم یا از همون 1.5 استفاده کنم؟امکان تست ندارم متاسفانه، برای همین می پرسم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 باتوجه به ساختار یکسان ماژول های نسخه 1.5 روی نسخه 1.6 کار میکنند. علاوه بر آن ماژول های نسخه 1.4 هم ممکنه کار کنند ولی احتمالش 50 -50 هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .