hidden ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 سلامدوستان ماژول بلوک html رو برای دانلود گذاشتم, قابل نصب بر روی تمامی ورژن های پرستا شاپماژول فقط انگلیسی هست ( بلد نبودم فارسی کنم ) هیچ تغییری تو روند ماژول و قالب شما ایجاد نخواهد کردتست شده بر روی ورژن 1.6.0.6htmlbox.zip واکنش ها : soheilk310 و f12 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 هنوز ماژول های سازگار با 1.6 زیاد وارد نت نشدن چه برسه به ماژول های رایگان!ماژول های بلوک HTML مختلفی که برای نسخه 1.5 وجود داره رو تست کنید ببینید کدومش جواب میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2014 دوستان ماژولی که تو لینک اول ضمیمه کردم با همه ورژن ها کار میکنه مشکلی که داره اینه که دیگه عنوان بلوک رو نمایش نمیده برای نمایش این قابلیت باید چیکار کنیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2014 نیاز به تغییرات تو فایل tpl ماژول داره و باید براش هدر تعیین بشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2014 نیاز به تغییرات تو فایل tpl ماژول داره و باید براش هدر تعیین بشه!شما امکان داره براش ردیف کنید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 31، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2014 عزیزان گل کسی کمک نمیکنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2014 کسی نمیتونه با هزینه برای این ماژول هدر تعریف کنه ؟ و بشه براش اسم بلوک گذاشت ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2014 بلاک html هست پس میتونید با الگو گیری از سایر بلاک ها یه class به div محتوا بدین Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2014 بلاک html هست پس میتونید با الگو گیری از سایر بلاک ها یه class به div محتوا بدین Sent from my Xperia using Tapatalk proدانوش عزیزمتاسفانه بلد نیستم امکان داره زحمت بکشید واقعا برای همه کاربران این html box ضروری هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در آبان 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2014 سلاممن به دلیل مشغله کاری که دارم زودتر نتونستم درست کنم!کلش رو تغییر دادم و به پیوست قرار دادم!روی ورژن 1.5 که جواب کامل داد شما هم روی ورژن 1.6 تست بکنید!نکته: قبل از نصب نسخه قبلی رو اگه دارین پاک کنین!فقط بعد از نصب برای تغییر عنوان بلوک به مسیر زیر برید:modules\htmlbox و فایل html.tpl رو باز کرده و عبارت "متن دلخواه" رو به هر متنی که میخواید تغییر بدید!موفق باشیدالبته اگر عمری باشه یه تغییرات کوچیک توش میدم که برای تغییر عنوان هم مشکلی وجود نداشته باشه!موفق باشینhtmlbox.zip واکنش ها : delllaptop و kalaz 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2014 سلاممن به دلیل مشغله کاری که دارم زودتر نتونستم درست کنم!کلش رو تغییر دادم و به پیوست قرار دادم!روی ورژن 1.5 که جواب کامل داد شما هم روی ورژن 1.6 تست بکنید!نکته: قبل از نصب نسخه قبلی رو اگه دارین پاک کنین!فقط بعد از نصب برای تغییر عنوان بلوک به مسیر زیر برید:modules\htmlbox و فایل html.tpl رو باز کرده و عبارت "متن دلخواه" رو به هر متنی که میخواید تغییر بدید!موفق باشیدالبته اگر عمری باشه یه تغییرات کوچیک توش میدم که برای تغییر عنوان هم مشکلی وجود نداشته باشه!موفق باشینسلام سپاس داداش زحمت کشیدیفقط چطوری میشه چند تا از این ماژول رو داشت ؟ و نصب کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در آبان 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2014 والا این ماژول قابلیت این کار رو نداره و فوقش میتونین دوباره با یه کمی تغییرات تو متغیرهای این ماژول دوباره از همین استفاده کنین که البته وقت گیره و جالب نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2014 اسم این ماژول htmlbox هست من تو تمام فایل های داخل ماژول htmlbox رو به hb تغییر دادم اما ماژول ها رو که باز میکنم نصبش کنم ارور میده چطوری میشه اینو تنظیم کرد ؟ اخه پرستا 1.6 حتما نیاز داده به html box های زیاد چون منوهای html زیادی باید گذاشت که نیاز به box html داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در آبان 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2014 اسم این ماژول htmlbox هست من تو تمام فایل های داخل ماژول htmlbox رو به hb تغییر دادم اما ماژول ها رو که باز میکنم نصبش کنم ارور میده چطوری میشه اینو تنظیم کرد ؟ اخه پرستا 1.6 حتما نیاز داده به html box های زیاد چون منوهای html زیادی باید گذاشت که نیاز به box html داره دوست عزیز نیاز به شناخت php داره!به همین راحتی نیست که!بزارید فرصت کردم یک نمونه رو خودم تغییر میدم شما بر اساس اون هر چند تا خواستی ایجاد کن Sent from my C5303 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2014 سپاس داداش منتظر میمونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2014 رفیق فرصت نکردی از این ماژول html box برامون درست کنی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2014 با عرض معذرت اپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omnia ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 سلاممن نیاز به این ماژول دارم برای درج کدهای فید آر اس اس که از سایتی مثل یک ابزار میگیرملطفا لینک دانلودشو بذاریدمن نمیدونم اصلا ماژول های پرستا پولیه باید خرید ؟ یا نه رایگانه ؟ سرچ میکنی گوگل همش سایتای خارجی میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 سلامخب از پست اول دانلود کنید دیگه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omnia ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 خوب نصبش کردم چطور اضافه کنم به صفحه این کارش خیلی عذاب آورهhttp://irbazarsang.ir/اگر دوست عزیز میشه کمک کنید بفرمایید من اطلاعات بدم اینو برام تنظیم کنید سر همین ماژول داد و بیداد داشتم امروز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2014 سلامدر صفحه ماژولها در قسمت جستجو بنویسید htmlbox ماژول رو براتون میارهبعد به پیکربندیش برید و متن یا کدتون رو بذارید و تنظیماتش رو انجام بدیدمن تا به حال از این ماژول استفاده نکردم و دقیق نمیدونم چه تنظیماتی داره ولی به پیکربندیش که برید همه چیز مشخصه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2014 برای اینکه بخواین جای خاصی نمایش داده باشه باید به موقعیت ها بذین و از اونجا ماژول مورد نظر رو پیدا کنین و تغییر بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .