mamad1372 ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 باسلام وقتی میخوام عکس محصولات رو آپلود کنم با ارور undefined مواجه میشم. چند بار پرستا رو نصب کردم ولی بازهم مشکل سر جاش بود. حتی عکس هایی که از قبل به صورت نمونه بود رو دانلود و آپلود کردم باز همون ارور رو داد.من از نسخه 1.5.6.2 استفاده میکنم ممنون میشم کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 اگه چند بار نصب کردین ، گمان میره هاست .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad1372 ارسال شده در شهریور 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 آیا ممکن است مشکل از magicquotes باشد؟ هاست باید چه مشخصاتی داشته باشد تا به طور کامل با پرستا ست شود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
famarini ارسال شده در اسفند 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2014 سلام دوست منلطفا چک کنید ببیند فایروال شما روشن هست یا نه اگر روشن بود خاموشش کنید مشکل حل می شه.موفق و پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اسفند 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2014 http://8pic.ir/images/k9ky6vkwzkll01n7mxqk.jpg سلام دوستان موقع اپلود عکس ارور های مشخص شده بالا رو میده اشکال کار کجاسممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2014 403 خطای ممنوعه ست. احتمالا دسترسی پوشه تون درست نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اسفند 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2014 403 خطای ممنوعه ست. احتمالا دسترسی پوشه تون درست نیستبرای حل موضوع باید چکار کنم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2014 باید دسترسی (permission) پوشه upload ماژول مربوطه رو روی 755 بذارید از تو هاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
atikar ارسال شده در فروردین 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2015 سلاممن در توضیحات محصول عکسم آپلود میشه اما نمایش داده نمیشه!چیکار باید بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2015 چه لینکی میده به عکس؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2015 سلاممن در توضیحات محصول عکسم آپلود میشه اما نمایش داده نمیشه!چیکار باید بکنم؟زبانی جززبان فارسی هم فعال کرده اید ؟ بخش بومی سازی / زبان رو ببینید . اگر زبان دیگری جز فارسی فعال بود غیرفعالش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
atikar ارسال شده در فروردین 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2015 سلاممن در توضیحات محصول عکسم آپلود میشه اما نمایش داده نمیشه!چیکار باید بکنم؟زبانی جززبان فارسی هم فعال کرده اید ؟ بخش بومی سازی / زبان رو ببینید . اگر زبان دیگری جز فارسی فعال بود غیرفعالش کنید نه هیچ زبان دیگه ای فعال نیستمیتونم دسترسی هارو بهتون بدم که چک کنیداگه لطف کنید زودتر کمکم کنید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ariopars ارسال شده در خرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2015 باسلام وقتی میخوام عکس محصولات رو آپلود کنم با ارور undefined مواجه میشم. چند بار پرستا رو نصب کردم ولی بازهم مشکل سر جاش بود. حتی عکس هایی که از قبل به صورت نمونه بود رو دانلود و آپلود کردم باز همون ارور رو داد.من از نسخه 1.5.6.2 استفاده میکنم ممنون میشم کمکم کنیدسلامبی زحمت به منم بگو مشکلت رو چطور حل کردی. ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .