puzzelfix ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 با سلاممن کلیه محصولات سایتو پاک کردم و در کل 3300 تا محصول داشتم و حالا میخوام محصوا وارد کنم از شماره 1 نمیاره از شماره 3301 میاره علت چیست یعنی محصولات هنوز پاک نشده اند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 سلامفکر نمیکنم از داخل پرستاشاپ بشه اصلاحش کردباید جدول اطلاعات مربوطه رو پیدا کنید و کد زیر رو داخلش انجام بدیدALTER TABLE tablename AUTO_INCREMENT = 1 البته ممکنه نیز به تغییر چندین جدول باشهکلا این کار نیاز به بررسی دقیقتری داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در شهریور 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 جدول اطلاعات مربوطه رو از کدام فایل یا پوسه باید پیدا کنم ایا میشه با نسخه چبزیشو جابجا کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در شهریور 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2014 یعنی کسی پیدا نمیشه جواب سوال ما رو بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2014 سلامدوست عزیز این جداول ، فایل نیستند بلکه در دیتابیس هستند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در شهریور 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2014 یعنی میگین هیچ راهی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2014 خوب ، اگه تمامی محصولات رو پاک کردین ! چرا از اول پرستاشاپ رو نصب نمیکنید ؟ این که راحت تر و بهتره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Y.a.s.h.a.r ارسال شده در آبان 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2014 دوستان میشه شماره اجناس را تغییر داد؟من میخوام کد کالا که در پرستا اضافه کردم با برنامه حسابداری که استفاده میکنیم یکی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2014 سلاماین کار زیاد راحت نیست، باید در تمام جداول دیتابیس این تغییرات اعمال بشه .میتونید یه پرستاشاپ خام نصب کنید و سپس محصولاتتون رو ایمپورت کنید (از بخش csv) موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Y.a.s.h.a.r ارسال شده در آبان 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2014 میشه یک خروجی CSV بگیرم و شماره کالا رو تغییر بدم و کل محصولات رو از پرستا حذف کنم و از فایل Csv با شماره جدید ایمپورت کنم؟ یا این که شماره جدید تخصیص میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2014 سلامتا به حال تست نکردممیتونید روی لوکال آزمایش کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop13 ارسال شده در اسفند 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2018 سلام به دوستان عزیز علت اختلاف رقم بین شناسه محصولات با تعداد محصولات چیست؟ من 140 محصول در سایت وارد کردم، آخرین شناسه محصول من 140 می باشد، اما تعداد محصولات من 135 عدد نوشته شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اسفند 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2018 سلام محصولاتی که از سایت حذف میشن هم حساب میشن و شناسه اونها مجددا استفاده نمیشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop13 ارسال شده در اسفند 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2018 محصولی حذف نشده، همه شناسه ها به ترتیب هستن از 1 شروع شده تا 140 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اسفند 27، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2018 وقتی نوشته شده تعداد محصولات 135 یعنی محصولی حذف شده. احتمالا دلیلش محصولات پیش فرض پرستاس که پاک کردید موفق باشید واکنش ها : shop13 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop13 ارسال شده در اسفند 31، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2018 وقتی نوشته شده تعداد محصولات 135 یعنی محصولی حذف شده. احتمالا دلیلش محصولات پیش فرض پرستاس که پاک کردید موفق باشید سپاس از شما احتملا همینطوره، تنها محصولاتی که پاک کردم همون محصولات پیش فرض پرستاشاپ بوده و از محصولات خودم محصولی حذف نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .