teehrooni ارسال شده در شهریور 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2014 سلام عزیزان وقتتون بخیر یک سری سوالات و مشکلات دارم در این ورژن پرستا شاپ آیا کسی از عزیزان هست که بتونه بنده رو راهنمایی کنه ؟ http://presta-shop.ir/forum/images/smilies/lightbulb.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2014 سلامدوست عزیز سوالتون و مشکلتون رو بگید !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teehrooni ارسال شده در شهریور 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2014 سلام و عرض ادب اولین مشکل بنده اینه که هرکاری میکنم تعداد محصولات در صفحه اصلی بیشتر از پیش فرض نمیشه !دومین مشکل اینکه هرچی شاخه اضافه میکنم اضافه نمیشه!سومین مشکل چطوری میتونم شاخه بلاگ را حذف کنم! این چندتا مهمترین هاشون بودن!تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BZdesign.org ارسال شده در شهریور 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2014 دومین مشکل اینکه هرچی شاخه اضافه میکنم اضافه نمیشه! مشکلی نداره این قسمت منظور شما از نمیشه چی هست؟ سومین مشکل چطوری میتونم شاخه بلاگ را حذف کنم! من چون تازه اشنا شدم همه سوال هارو نمیتونم جواب بدم ولی برای این سوال به بخش ماژول ها برید بعد به ماژول منوی افقی بالا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teehrooni ارسال شده در شهریور 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2014 بازم تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teehrooni ارسال شده در شهریور 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2014 دوستان دیگری هم هستند لطف کنند بنده حقیر رو راهنمایی کنند!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در شهریور 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2014 سلام و عرض ادب اولین مشکل بنده اینه که هرکاری میکنم تعداد محصولات در صفحه اصلی بیشتر از پیش فرض نمیشه !دومین مشکل اینکه هرچی شاخه اضافه میکنم اضافه نمیشه!سومین مشکل چطوری میتونم شاخه بلاگ را حذف کنم! این چندتا مهمترین هاشون بودن!تشکراز بخش پارامترهای پیشرفته -> کارایی ، برید کش رو خاموش کنید، کامپایل رو اجباری کنید و روی گزینه خالی کردن حافظه موقت هم کلیک کنید تا کش روی سرور خالی بشه.تا پایان تغییرات هم این گزینه ها رو به حالت قبل برنگردونید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2014 سلام و عرض ادب اولین مشکل بنده اینه که هرکاری میکنم تعداد محصولات در صفحه اصلی بیشتر از پیش فرض نمیشه !دومین مشکل اینکه هرچی شاخه اضافه میکنم اضافه نمیشه!سومین مشکل چطوری میتونم شاخه بلاگ را حذف کنم! این چندتا مهمترین هاشون بودن!تشکراز قسمت ماژول ها "محصولات پرطرفدار در صفحه خانگی" رو ویرایش کنید و تعداد دلخواه رو وارد کنیدهر چی شاخه اضافه میکنید نمایش داده نمیشه ؟ اگر شاخه تو بخش شاخه ها اضافه میشه اا تو قالب نمایش داده نمیشه به مسیر زیر بریدماژول ها > بخش ناوبری لایه ای > روی فیلترهای قالب ویرایش رو بزنید > در قسمت شاخه ها استفاده شده برای قالب تیک همه شاخه ها رو بزنید و ذخیره کنیدمشکل سوم هم : به ماژول ها > ماژول منو افقی بالا > از این قسمت میتونید به منوی بالا اپشن اضافه و یا حذف کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teehrooni ارسال شده در شهریور 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2014 واقعا ممنون از راهنمایی های عزیزان! عزیزان یک سوال دیگه داشتم و اون هم این بود آیا میشه گزینه ای اضافه کرد به سایت که گزینه برند ها رو نشون بده و به ترتیب حروف الفبا نمایش بده مانند: http://www.atrafshan.ir/brand نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2014 سلامامکانش هست ولی نه بصورت پیشفرض، باید سفارش بدید ماژول برای این کار نوشته بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teehrooni ارسال شده در شهریور 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2014 خوب عزیز هزینه ماژولش به چه صورتی میشه ؟فی چقدر لازمه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2014 سلاماز طریق بازارچه درخواست رو با توضیحات کامل ارسال کنید تا براورد هزینه و زمان بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teehrooni ارسال شده در شهریور 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2014 از کدوم قسمتش درخواست بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2014 سلامhttp://bazaar.presta-shop.ir/contact-us موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teehrooni ارسال شده در شهریور 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2014 عذر میخوام این قسمت رو چجوری میتونم ویرایش کنم و متن دلخواهم رو بذارم ؟ http://www.8pic.ir/images/eonkahgh6xsid23c6ufc.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BZdesign.org ارسال شده در شهریور 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2014 عذر میخوام این قسمت رو چجوری میتونم ویرایش کنم و متن دلخواهم رو بذارم ؟ http://www.8pic.ir/images/eonkahgh6xsid23c6ufc.jpg با سلامماژول ها »ماژول بلوک اطلاعات و محتوای سفارشی.دوست من مقداری زمان بزارید و در مدیریت بچرخید به راحتی پیدا میشن Sent from my Nexus 5 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teehrooni ارسال شده در شهریور 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2014 تشکر انصافا پرستا و دست اندرکارنش از کاربران تا مدیران کل واقعا تک هستند و حرف ندارند !عذر میخوام من این قسمت رو فارسی کردم و اون سه تا ایکون که اولش از عکس یه کامیون شروع شده پریده میشه لطف کنید متن اصلیش رو به من بدید تا جایگزین کنم ؟ http://www.8pic.ir/images/eonkahgh6xsid23c6ufc.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 ابتدا از سایر متونتون کپی بگیریدماژول رو یک بار حذف کنید و دوباره نصب کنید.اطلاعات فعلی خودتون به جز مورد اشکال را جایگزین کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teehrooni ارسال شده در شهریور 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 عذر میخام من درخواست یک ماژول اختصاصی هم دادم اما هنوز جواب ندادند عزیزان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 کجا درخواست دادین؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teehrooni ارسال شده در شهریور 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 سلام مجدداینجا : http://bazaar.presta-shop.ir/contact-us نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 در چه مودی بودده؟ من درخواستتون رو ندیدم. شاید نرسیده و شاید هم جا مونده و فراموش شده Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teehrooni ارسال شده در شهریور 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 در مورد طراحی یک ماژول بوده یک بار جواب دادن مشخصات گرفتن و دیگر هیچ کس جواب نداده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 سلامفکر میکنم احتمالا جوابهای ما به پوشه اسپم شما میرهچون بنده سوالی از شما پرسیدم و هنوز جواب ندادین موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teehrooni ارسال شده در شهریور 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 جناب رامتین پیغام خصوصیتون رو جواب دادم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .