hidden ارسال شده در شهریور 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2014 سلامدوستان هدر قالب پیشفرض پرستا شاپ 1.6 که اسم ماژول بلوک بنر هستسایز تصاویر 1170*65 هستاز فایل modules/blockbanner/blockbanner.tplسایز و ارتفاع هدر رو تغییر دادم کمپایل هم کردم اما سایز هدر تغییری نکرد... و 2 طرف هدر نیز سیاه هست مشکل کجاست ؟با خط سبز نشون دادم تو تصویر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shh.1365 ارسال شده در بهمن 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2014 سلامدوستان هدر قالب پیشفرض پرستا شاپ 1.6 که اسم ماژول بلوک بنر هستسایز تصاویر 1170*65 هستاز فایل modules/blockbanner/blockbanner.tplسایز و ارتفاع هدر رو تغییر دادم کمپایل هم کردم اما سایز هدر تغییری نکرد... و 2 طرف هدر نیز سیاه هست مشکل کجاست ؟با خط سبز نشون دادم تو تصویرسلام ممكنه كسي به اين سوال پاسخ بده چون من هم دقيقا همين مشكل رو دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2014 آدرس سایتو میدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در خرداد 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2015 این سوال رو بنده هم دارم!کسی نمیتونسته راهنمایی کنه آیا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2015 به خاطر کلاس container هست که داره. نیاز داره که ساختار فایل رو کمی تغییر بدید (اگر با html آشنا باشید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در خرداد 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2015 به اون صورت آشنایی ندارم، ممنون میشم اگه براتون امکان داشته باشه کمی بیشتر توضیح بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2015 باید کار با css و html رو بلد باشید که بتونید تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در خرداد 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2015 اقلاً میشه کاری انجام داد که رنگش تغییر کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2015 بله. آموزش کار با فایر باگ رو مطالعه کنید در انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .