pouyandesign ارسال شده در شهریور 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2014 سلام ذوستان و اساتیدمن یه مشکل عجیب دارم . ادیتور متن در هیچ جایی از مدیریت نمایش داده نمیشه !!!من پوشه js و admin رو دوباره اپلود کردم اما حل نشدورژن 1.5.4.1 هستعکس هم پیوست کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2014 سلامشما قبلا هم این مشکل رو داشتید یا جدیدا بوجود اومده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyandesign ارسال شده در شهریور 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2014 سلامشما قبلا هم این مشکل رو داشتید یا جدیدا بوجود اومده ؟من قبلا روی یه هاست دیگه از 1.4.9 استفاده میکردم ک. الان یه هاست دیگه گرفتم و 1.5.4.1 خام رو نصب کردم و بهمن عزیز قالب رو برام نصب کزدحالا که میخوام محصول اضافه کنم دیدم این مشکل رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2014 نیاز به بررسی دقیق دارهمیتونه مشکل از اینترنت باشهیا تداخل جاوااسکریپت موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyandesign ارسال شده در شهریور 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2014 نیاز به بررسی دقیق دارهمیتونه مشکل از اینترنت باشهیا تداخل جاوااسکریپت موفق باشیدبرای بررسی باید چه کار کنم ؟؟ Sent from my GT-I9192 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyandesign ارسال شده در شهریور 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2014 کسی میتونه کمکم کنه ؟؟ Sent from my GT-I9192 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در شهریور 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2014 این مشکل برای من با روشن کردن فشرده سازی جاوا اسکریپت برای ادیتوری که در وبلاگ وجود داشت به وجود امده بود . صرفا گفتم جهت اطلاع شاید برای شما مربوط به این نباشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .