hidden ارسال شده در شهریور 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2014 سلام ممنون میشم عزیزان ماژول محصولات جدید تو صفحه اول رو بزارید.. ماژول محصولات پر طرفدار هست که محصولات جدید فروشگاه رو نمایش نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 داخل خود پرستا موجودهبازارچه رو ببینید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 لطفا لینک بدید من اصلا پیدا نکردم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 دوست من، گفتم نیازی نیست دانلود کنید!در خود پرستا موجوده و به صورت تب نمایش میدهمثل بازارچه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2014 داداش میخوام مثل ماژول محصولات پرطرفدار وسط صفحه بزرگ نمایش بده....اسم ماژولش چی هست فکر کنم من پاکش کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 محصولات جدیدهمون ماژولی هست که در ستون ها هم ظاهر میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 دانوش عزیز ماژول blocknewproducts رو نصب کردم مشکلی ندارهفقط هم تو بلوک سمت راست فروشگاه و هم بلوک وسط فروشگاه محصولات جدید رو نمایش میده... نمیشه کاری کرد که فقط وسط سایت نمایش بده تو بلوک کنار نمایش ندهپ ن: تو قسمت ویرایش ماژول تعداد نمایش محصول رو از 5 به 12 تغییر دادم اما همچنان 5 محصول نمایش میده کمپایل هم کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 سلاماز بخش جایگاهها، از هوک سمت راست حذفش کنیدسوال دوم هم احتمالا به خاطر کش مرور گر یا کش پرستاشاپ هستهر دو رو تخلیه کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 سلاماز بخش جایگاهها، از هوک سمت راست حذفش کنیدسوال دوم هم احتمالا به خاطر کش مرور گر یا کش پرستاشاپ هستهر دو رو تخلیه کنید موفق باشیددرودعزیز کش پرستا رو چطوری خالی کنیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 سلاماز بخش کاراییهمون کامپایل اجباری و ... موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 سلاماز بخش کاراییهمون کامپایل اجباری و ... موفق باشید نه داداشتو چند پست بالا هم گفتم حافظه نهان رو پاک و کمپایل هم کردم نمیدونم چرا بازم 5 محصول نمایش میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 شاید 5 محصولتون جدید هستن؟ به تنظیمات->محصولات مراجعه کنید و روزهایی که محصول به عنوان جدید درنظر گرفته میشه رو زیاد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2014 در نسخه ۱.۵.۶.۲ و بالاتر میتونید با مراجعه به منوی کارایی ها و کلیک روی «پاکسازی کردن» حافظه نهان رو پاک کنیداین دکمه روی تولبار هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .