aliscan ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 سلام من نسخه 1.6.0.6 پرستا رو روی هاستم نصب کردم می خواستم بدونم می تونم از قالبهای ورژن پایین تر استفاده کنم؟مثلا قالب ترمه که مربوط به ورژن 1.5 هستش؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 میتونید ولی نیاز به یک اصلاحیه دارید تا زبان فارسی رو راست چین نمایش بده.البته طبیعی هست که برخی امکانات جدید نسخه ۱.۶ برای شما از کار خواهد افتاد (نمایش داده نمی شود) Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 نه نمیتونید ، باید قالب سازگار بشه . در برخی صفحات ، اصلا قالب کار نمیکنه تو نسخه 1.6 . ( حتی با اصلاحیه و اینا هم من تست کردم در برخی از صفحات قالب از کار میفته ، البته شاید برای قالب های متفوات ، این مسئله فرق بکنه ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 حرف بهمن جان صحیح تر هست چون تست کردن Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .