Shahabi ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 با سلام و آرزوی سلامتی برای تیم پرستادر بخش افزودن ویژگی و افزودن مقدار ویژگی بخش یو ار ال و عنوان متا داریم. پر کردن این موارد چه سوذی برای ما دارد.همین سوال را نیز درباره مشخصه ها و مقادیر دارم.تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 شما هم اینجایین ؟ ندیده بودم شما رو تو انجمن .من خودم به شخصه استفاده نکردم از این امکان تا حالا ، البته مشخصه که این مقادیر تو آدرس سایت اضافه میشن ، برای مثال وقتی تو ماژول جستجوی لایه ای ، روی رنگی کلیک میکنید تا اون رنگ رو فیلتر کنه ، یه چیزی به آدرس سایتتون اضافه میشه تو آدرس بار مرورگر . البته آقا دانوش فکر کنم جواب بهتری داشته باشن برای این سوال شما .البته خودم هم تست میکنم ببینم چیه اصلا این ، ممنون از اینکه یه امکان کمتر شناخته شده و کمتر توجه شده رو یادآوری کردین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 من در سوال اشاره ای به ماژول جستجوی لایه ای نمیبینمسوال شما به این ماژول مربوطه یا بهمن جان اشتباه جواب دادن؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahabi ارسال شده در شهریور 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 شما هم اینجایین ؟ ندیده بودم شما رو تو انجمن .من خودم به شخصه استفاده نکردم از این امکان تا حالا ، البته مشخصه که این مقادیر تو آدرس سایت اضافه میشن ، برای مثال وقتی تو ماژول جستجوی لایه ای ، روی رنگی کلیک میکنید تا اون رنگ رو فیلتر کنه ، یه چیزی به آدرس سایتتون اضافه میشه تو آدرس بار مرورگر . البته آقا دانوش فکر کنم جواب بهتری داشته باشن برای این سوال شما .البته خودم هم تست میکنم ببینم چیه اصلا این ، ممنون از اینکه یه امکان کمتر شناخته شده و کمتر توجه شده رو یادآوری کردین .با سلام خدمت بهمن خانهم تو این انجمن و هم تو شاپکیپر ارادتمند شما هستیم من در سوال اشاره ای به ماژول جستجوی لایه ای نمیبینمسوال شما به این ماژول مربوطه یا بهمن جان اشتباه جواب دادن؟ Sent from my Xperia using Tapatalk proبهمن جان جستجوی لایه ای را مثال ذکر کردند.سوال درباره کاربرد یو آر ال و عنوان متا در بخش ویزگیهاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 خوب خود پرستاشاپ در اونجا اسمی از جستجوی لایه ای برده ، منم حدس زدم که به این ماژول مربوط میشه یا شایدم یکی از کاربردهاش برای این ماژوله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 درسته حق با بهمنه. من سوال رو بد متوجه شدمکاربردش برای همون جستجوی لایه ای هست و علاوه بر اون دادن لینک مستقیم به یک مشخصه از محصول Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .